×

Kategorie

×

Hnojivo na trávníky - BoPon - 1 kg

Hnojivo na trávníky BoPon po rozsypání a zalití rozpouští a proniká do půdy, odkud ho čerpá kořenový systém trav. Používáním BoPonu na trávníky obohacujeme půdu nejdůležitějšími výživnými složkami.

Trávník díky tomu nezarůstá plevelem, snižuje se počet prázdných míst a intenzitu výskytu mechu. Při zakládání nového trávníku stimuluje jeho růst. 

Velikost balení: 1 kg

Číst víceShow less
128 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000138
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hnojivo na trávníky?

  • Trávníkové hnojivo se používá v březnu, červnu nebo v září. 
  • Přípravek je aplikován rozhozem a následným zavlažením.
  • Složení: hnojivo ES: Typ NPK. Živiny: 12 % celkového dusíku ve formě dusičnanu amonného, 5 % oxidu fosforečného rozpustného v inertním roztoku citronanu amonného s vodou, 9,5 % oxidu draselného rozpustného ve vodě, 2 % celkového oxidu hořečnatého, min. 35 % celkového oxidu sírového, min. 30 % celkového oxidu sírového rozpustného ve vodě.
  • Hnojivo obsahuje superfosfát jediný.
  • Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000138

Parametry

Použití
Trávník
Druh hnojiva
Pevné
Výrobce
BoPon
Související produkty
223 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

Sleva 20%
87 Kč s DPH 109 Kč

Pachový přípravek proti krtkům je prostředek k humánnímu omezení výskytu krtků a jiných zvířat v oblastech, kde jsou nežádoucí.

Přípravek v podobě pachových sáčků umístíte do všech krtin, které se nachází na vaší zahrádce. 

Krtky odpuzuje právě jejich pach a v jeho blízkosti nevydrží dlouho

Obsah balení je 2 ks pachových sáčků.

185 Kč s DPH

Inporo je přírodní kapalné hnojivo, které účinně působí proti růstu mechu v trávníku. První účinky uvidíte již po 1–2 dnech

Inporo je vhodné i pro ekologické pěstování

Hnojivo je často využíváno také jako podzimní výživa trávníku.

Velikost balení: 250 ml

178 Kč s DPH

Ledek vápenatý je minerální hnojivo, které má široké využití jak v zahradě, tak v zemědělské výrobě. Je vhodné pro všechny plodiny a kultury (ovoce, zelenina, okrasné rostliny) s výjimkou rostlin vápnostřežných (azalky, rododendrony, brusinky, kanadské borůvky a jiné). 

Pro rychlý účinek provádíme přihnojování v průběhu vegetace postřikem na list.

Pro zmírnění účinku kyselosti je využíván zvláště na kyselých půdách, kde se jeho vlastnosti projeví nejlépe. Velice vhodný je na hnojení všech druhů trávníků. Obsažený vápník má velice příznivý vliv na potlačení tvorby mechu

Velikost balení: 2,5 kg

249 Kč s DPH

EXPERT 3v1 je ve vodě rozpustné krystalické hnojivo s obsahem hlavních živin, hořčíku a železa. Je určené pro hnojení všech typů travnatých ploch.

Přípravek podporuje správný růst, regeneraci a zdravý vzhled hnojené plochy, navíc z této plochy také napomáhá odstranit mech a podporuje rozklad travní plsti.

Přípravek je aplikován ve formě zálivky, která zajišťuje okamžité vstřebání živin listovou plochou a následně kořenovým systémem hnojených trávníků. 

Velikost balení: 1 kg

126 Kč s DPH

BoPon Mech stop, kvalitní vícesložkové minerální travní hnojivo s vyšším obsahem dusíku, podporuje zdravý růst hnojených trávníků a zamezujeme na nich růstu mechu.

Přípravek je vhodný pro hnojení všech typů trávníků.

Velikost balení: 1 kg

237 Kč s DPH

Travin je kombinované granulované hnojivo pro výživu trávníku a udržování bez plevele.

Přípravek obsahuje vyvážené množství draslíku, dusíku, fosforu, hořčíku a stopových prvků s optimálním množstvím 2 herbicidů. Rozpustné látky, obsažené v přípravku TRAVIN, výživné látky a herbicidy se postupně uvolňují mírnými vodními srážkami a do rostlin pronikají hlavně prostřednictvím kořenů. 

Minerální složka zaručuje velmi dobrou výživu trávníku. Přítomnost zeolitového substrátu vzhledem ke svým absorbčním schopnostem zaručuje rovnoměrné a pravidelné přijímání živin a ochranářských látek v dané lokalitě, dále zlepšuje vodní režim, struktury půdy a optimalizuje PH.

Hnojivo postačí na 27 m2.

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
235 Kč s DPH

Zelené hnojení Serradella je velmi atraktivní rostlina, která podporuje zdraví a plodnost půdy. Díky tomu získáte vyšší výnos a lepší kvalitu plodin včetně zeleniny a květin.

Je vhodná také jako předplodina pro rostliny, které vyžadují vysokou potřebu dusíku.

Serradella má bohatý kořenový systém, který dokáže velmi efektivně provzdušňovat půdu. Na kořenech se navíc vytvářejí uzlíky s bakteriemi, které vážou atmosférický dusík a díky tomu obohacují půdu.

Jedná se o velmi cenný zdroj bílkovin, který je významný pro krmné účely různých druhů domácích a hospodářských zvířat. 

Navíc se rostliny pyšní krásným květenstvím v odstínech bílé a růžové. Oživíte tím nejen svou zahradu, ale podpoříte i zdraví a výživu hospodářských zvířat.

223 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

274 Kč s DPH

Vojtěška ve formě zeleného hnojení představuje velmi cennou trvalku, vhodnou na půdy s vysokou mírou zhutnění.

Její kůlové kořeny dokážou proniknout do větší hloubky. Díky tomu efektivně provzdušňuje půdu, což vede k udržení dobrého zdravotního stavu.

Významnými vlastnostmi vojtěšky je schopnost dlouhodobě vázat živiny a obohacovat půdu o dusík. To má pozitivní vliv na výnos a kvalitu následně pěstovaných plodin, včetně zeleniny a okrasných rostlin.

Jedná se navíc o krmnou rostlinu s vysokým obsahem bílkovin. Vojtěška je tak významným zdrojem výživy pro různá domácí a hospodářská zvířata.

101 Kč s DPH

Zelené hnojení Terapie půdy od značky Kiepenkerl je směsí jednoletých rostlin, určených k zelenému hnojení. Směs obsahuje semena měsíčku, kokardy a třapatky.

Jedná se o rostliny, které mají jemné a hojné kořenové vlásky. Ty sekretují specifické látky, které přitahují půdní škůdce, zároveň však obsahují inhibitory, omezující jejich rozmnožování a následný vývoj.

Rostliny patří k rychle rostoucím druhům, čímž získáte hustý pokryv půdy, působící jako živý koberec. Efektivně brání růstu obtížných plevelů a díky pestré škále květů působí esteticky přitažlivě.

251 Kč s DPH

Perský jetel je účinnou plodinou pro zelené hnojení, které má přímý vliv na zlepšení struktury a biologické aktivity zahradní půdy. Díky tomu dochází k podpoře vyšší výnosnosti a lepší kvalitě pěstovaných plodin, včetně zeleniny a okrasných rostlin.

Robustní kořenový systém efektivně provzdušňuje půdu. Navíc se na kořenech vytvářejí uzlíky s bakteriemi, které jsou schopné fixovat dusík, čímž se obohacuje půda. Jedná se tak o skvělou předplodinu pro pěstovaní rostliny, které vyžadují zvýšenou potřebu dusíku.

Perský jetel má navíc medově vonící květy, které jsou významným zdrojem potravy pro včely.

166 Kč s DPH

Kristalon je krystalické, ve vodě rozpustné hnojivo, určené pro hnojení trávníků či jejich regeneraci. 

Trávníku dodá zdravý růst, podpoří jeho vybarvení a zamezí tvorbě mechu

Hnojivo je rostlinami rychle a účinně přijímáno

Velikost balení: 500 g

247 Kč s DPH

BoPon trávníkové hnojivo je skvělý pomocník pro vytvoření krásně zeleného, hustého a zdravého trávníku. Díky častému sečení trávník houstne, ale rychle rostoucí tráva spotřebuje všechny živiny obsažené v půdě. Tyto živiny půdě navrátí právě trávníkové hnojivo značky BIOPON.

Díky těmto živinám se na trávníku netvoří suchá místa a trávník tolik nezarůstá plevelem a mechem

Velikost balení: 3 kg

235 Kč s DPH

Zelené hnojení Tempo-Green je vysoce hodnotná směs semen, která byla speciálně navržena pro zelené hnojení.

Směs obsahuje semena, která mají schopnost rychlého klíčení a efektivně a rychle pokrýt půdu v zahradě hustým zeleném kobercem.

Hodí se zejména do zahrad, které bývají intenzivně využívány, a také pro přípravu půdy před výsadbou nových rostlin.

Výhodou také je zlepšení struktury půdy, podpora její biologické aktivity a zvýšení obsahu organické hmoty, což má pozitivní vliv na celkovou plodnost a zdraví půdy.

Balení o hmotnosti 500 g postačí na cca 100 m2.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se