×

Kategorie

Hoštické trávníkové hnojivo - EXPERT s guánem - 2,5 kg

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

Číst víceShow less
223 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000727
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hoštické trávníkové hnojivo?

  • Aplikujte rozhozem nebo pomocí rozmetadla několikrát do měsíce. 
  • Maximální aplikační dávka je 2 kg na m2 v průběhu 3 let.
  • Po aplikaci zavlažujeme dávkou 10 až 15 l/m2.
  • Více informací a bezpečnostní pokyny naleznete na výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000727

Parametry

Použití
Trávník
Druh hnojiva
Granulované
Výrobce
Forestina
Související produkty
840 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Turfcomp je tzv. travní kondicionér s obsahem přírodního hnojiva, mykorhizních hub a absorpčních granulí, které uchovávají půdní vlhkost.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout krásnějšího vzhledulepší hustoty a vitality trávníku.

Přípravek navíc zlepšuje uchycení, růst a zvyšuje odolnost trávníku vůči suchu a stresu. Pomáhá také zpevňovat půdní povrch a brání vzniku eroze.

Velikost balení: 3000 g

Sleva 20%
87 Kč s DPH 109 Kč

Pachový přípravek proti krtkům je prostředek k humánnímu omezení výskytu krtků a jiných zvířat v oblastech, kde jsou nežádoucí.

Přípravek v podobě pachových sáčků umístíte do všech krtin, které se nachází na vaší zahrádce. 

Krtky odpuzuje právě jejich pach a v jeho blízkosti nevydrží dlouho

Obsah balení je 2 ks pachových sáčků.

126 Kč s DPH

BoPon Mech stop, kvalitní vícesložkové minerální travní hnojivo s vyšším obsahem dusíku, podporuje zdravý růst hnojených trávníků a zamezujeme na nich růstu mechu.

Přípravek je vhodný pro hnojení všech typů trávníků.

Velikost balení: 1 kg

284 Kč s DPH

Bofix je ochranným prostředkem určeným k hubení dvouděložných plevelů (smetánka lékařská, svízel, pcháč, starček obecný, hluchavka apod.) z okrasných trávníků a dalších travnatých ploch.

Přípravek je velmi oblíbený pro svou vysokou účinnost

Množství 100 ml přípravku poslouží k přípravě 10 l postřiku.

237 Kč s DPH

Travin je kombinované granulované hnojivo pro výživu trávníku a udržování bez plevele.

Přípravek obsahuje vyvážené množství draslíku, dusíku, fosforu, hořčíku a stopových prvků s optimálním množstvím 2 herbicidů. Rozpustné látky, obsažené v přípravku TRAVIN, výživné látky a herbicidy se postupně uvolňují mírnými vodními srážkami a do rostlin pronikají hlavně prostřednictvím kořenů. 

Minerální složka zaručuje velmi dobrou výživu trávníku. Přítomnost zeolitového substrátu vzhledem ke svým absorbčním schopnostem zaručuje rovnoměrné a pravidelné přijímání živin a ochranářských látek v dané lokalitě, dále zlepšuje vodní režim, struktury půdy a optimalizuje PH.

Hnojivo postačí na 27 m2.

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
298 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Rhodovit využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosů, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro vřesovité rostliny, tedy rododendrony, azalky, vřesy, borůvky a brusinky

Velikost balení: 100 g

143 Kč s DPH

Hnojivo na levandule a rozmarýny Profík je tekuté přírodní hnojivo. Přípravek je vyrobený na bázi rostlinných aminokyselin, vinázy a jemně mletého přírodního fosfátu.

Obsahuje organické látky, základní živiny, stopové prvky a další biologicky aktivní látky.

Zajistí kvalitní růst rostlin a aktivuje půdní mikroflóru

Velikost balení: 500 ml

231 Kč s DPH

Mykorhiza pro balkonové květiny je vynikajícím přípravkem vyžadujícím kontakt s kořenovým systémem hnojené rostliny. Přípravek podporuje rozvoje kořenového systému rostliny, její odolnost, vyšší výnosnost a u kvetoucích rostlin také větší násadu květů sytějších barev.

Přípravek je vhodné použít na muškáty, verbeny, petúniefuchsie a další. 

Velikost balení: 150 g

64 Kč s DPH

Inporo Aminocat je vhodné použít k ošetření zeleniny, ovocných stromů, drobného ovoce a vinné révy, u kterých zvyšuje úrodu.

Jedná se o biostimulant, který dodá rostlinám okamžitou energii. Tento rostlinný přípravek je na přírodní bázi

Zrychluje růst rostlin a má výrazný regenerační a antistresové účinek. Rostlinám pomáhá zejména po mechanickém poškození či poškození mrazem, teplem a herbicidy.

109 Kč s DPH

Stimulátor zdraví rostlin pro stromy a keře je přírodním a ekologickým biaoktivním výrobkem, který nezanechává žádnou chemickou stopu a podporuje zdraví a růst dřevin.

Přípravek je složen ze směsi půdních bakterií a vybrané mikrovýživy

Díky půdním bakteriím, které pomáhají rozkládat minerály v půdě, jsou rostliny lépe využitelné. Týká se to zejména fosforu, draslíku a železa. 

Bakterie dále pomáhají vytlačovat z půdy patogeny a stimulují odolnost rostlin proti houbovým a plísňovým chorobám.

Díky pravidelnému používání přípravek zesiluje celou rostlinu, a to jak kořenový systém, tak i nadzemní část rostliny. Plody ovocných stromů a keřů jsou následně větší a chutnější.

126 Kč s DPH

Aktivátor do jezírka je biologický přípravek, který zamezí tvorbě nežádoucích řas, účinně rozkládá nečistoty organického původu, pročišťuje vodu, likviduje se zápach, zabraňuje tvorbě organických usazenin na dně jezírka, likviduje rybí výkaly, zbytky odumřelých rostlin a projasňuje vodu. Efekt účinku nastává postupně a je dlouhodobý.

Je neškodný pro vodní organismy, nastavuje biologickou rovnováhu a je šetrný k životnímu prostředí. Přípravek je vhodné používat po celý rok.

840 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Turfcomp je tzv. travní kondicionér s obsahem přírodního hnojiva, mykorhizních hub a absorpčních granulí, které uchovávají půdní vlhkost.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout krásnějšího vzhledulepší hustoty a vitality trávníku.

Přípravek navíc zlepšuje uchycení, růst a zvyšuje odolnost trávníku vůči suchu a stresu. Pomáhá také zpevňovat půdní povrch a brání vzniku eroze.

Velikost balení: 3000 g

238 Kč s DPH

Hnojivo na levandule a rozmarýny je vyrobeno z mouček živočišného původu, kakaových slupek a je obohaceno mořskou rasou.

Obsahuje organické látky, základní živiny, ale i stopové prvky a další biologicky aktivní látky (např. esenciální aminokyseliny) jako přirozenou součást použitých surovin.

Vysoký obsah organických látek a složení hnojiva zlepšuje půdní strukturu.

Hnojivo zvyšuje sorpční kapacitu i biologickou aktivitu pudy.

Mořská řasa obsahuje kromě základních i stopových živin celou řadu přírodních aminokyselin, oligopeptidu a auxinu (rostlinných hormonu), které příznivě ovlivňují růst a vývoj rostlin.

Velikost balení: 2 kg

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se