×

Kategorie

Hoštické guáno - granulované BIO hnojivo - 1 kg

Hoštické guáno je přípravek, který je doplněný o melasu a kakaové slupky. Toto čistě přírodní hnojivo je dodáváno ve formě granulí, které se postupně vstřebávají. Výhodou je delší účinnost a rovnoměrné dávkování.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky, kde je využíván zdejšími obyvateli jako přírodní hnojivo.

Hnojivo dodává rostlinám potřebné živiny a to po celé vegetační období. Živiny jsou dodávány v takové formě, která je kořenovým systémem rostlin dobře přijímaná. Jelikož se jedná o čistě přírodní složení, nedochází k poškození rostlin nebo zasolení půdy.

Granulované hnojivo lze použít v interiéru nebo na zahradě. Je vhodné k základnímu hnojení na jaře a podzim a k přihnojování rostlin během vegetace.

Číst víceShow less
188 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000731
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hoštické guáno?

  • Aplikujte rozhozem a mírným zapravením do zeminy nebo smícháním se substrátem.
  • Složení: 8% N + 4% P2O5 + 7% K2O.
  • Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000731

Parametry

Použití
Univerzální
Druh hnojiva
Granulované
Výrobce
Forestina
Související produkty
224 Kč s DPH

Lopatka Fiskars Solid je skvělým pomocníkem při výsevu všech druhů osiv.

Z doudílného nástroje je integrováno čtvero náčiní – lžička na osivo, ostrý hrot, rozšiřující lopatka a měřítko s anglickou a metrickou stupnicí, které je dobře čitelné a navíc odolné proti jakémukoliv porušení.

Je velmi lehká, přitom pevná a odolná vůči ohnutí. Díky použitému materiálu FiberComp odolává povětrnostním vlivům a korozi.

166 Kč s DPH

Síran draselný MINERAL je univerzální hnojivo bez chloridů, které je vhodné k základnímu podzimnímu nebo jarnímu hnojení a přihnojování rostlin.

Hnojivo je určeno pro rostliny, které jsou citlivé na chlór, např. brambory, košťálová zelenina, ovocné stromy a další.

Obsahuje síru a oxid draslíku, který je rozpustný ve vodě. Díky vysokému obsahu draslíku je hnojivo vhodné pro brambory. Navíc ovlivňuje vodní režim rostlin a zvyšuje mrazuvzdornost rostlin.

223 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

172 Kč s DPH

Choroby růží STOP obsahuje ve vodě rozpustné granule (WG), které pomáhají před černou skvrnitostí a padlí růžovému na růžích.

Používá se také proti strupovitosti a padlí na jabloních a hrušních, proti americkému padlí na angreštu a proti helminthosporióze máku. Navíc je využitelný na skvrnitost listů třešní, višní nebo okrasných rostlin.

Přípravek slouží k prevenci proti těmto chorobám nebo k samotné léčbě.

Tento fungicid se aplikuje postřikem přímo na postiženou část rostlin.

Ochranná lhůta je 3–28 dní v závislosti na druhu rostliny.

247 Kč s DPH

Vypichovák značky Stocker je kvalitním kouskem zahradního nářadí.

Jedná se o ocelový vypichovák s masivní plastovou rukojetí, který díky závitu můžeme našroubovat na dlouhou násadu na nářadí.

Velkou výhodou vypichováku je nízká hmotnost a délka, která zajistí snadnou manipulaci při vypichování plevele.

59 Kč s DPH

Jedná se o přírodní hnojivo, vyráběné z trusu žížal. Ty ho při trávení nasytí užitečnými mikroorganismy, které uvolňují živiny vázané v půdě. 

Použitím tohoto hnojiva vylepšíte vlastnosti půdy, její schopnost zadržovat vodu a omezíte vylučování živin.

Toto hnojivo zajistí rostlině ideální podmínky pro její růst po dlouhou dobu. 

Balení obsahuje 30 ks tyčinek.

159 Kč s DPH

Guáno je čistě přírodní surovina, vzniklá mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky. Vzhledem ke svému složení je po staletí využívána místními obyvateli v zemědělství jako vynikající přírodní hnojivo. Úpravou do tekutého stavu se Guáno stává vhodným hnojivem pro pěstování rostlin v bytě i venkovním prostoru

Guáno poskytuje rostlinám potřebné živiny po celé vegatační období ve formě, ve které jsou živiny kořenovým systémem dobře přijímány. Protože se jedná o přírodní surovinu, nedochází při správném dávkování k poškození rostlin a zasolení půdy. Půda si tak udržuje svoji vzdušnost a úrodnost.

Velikost balení: 500 ml

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
126 Kč s DPH

Aktivátor do jezírka je biologický přípravek, který zamezí tvorbě nežádoucích řas, účinně rozkládá nečistoty organického původu, pročišťuje vodu, likviduje se zápach, zabraňuje tvorbě organických usazenin na dně jezírka, likviduje rybí výkaly, zbytky odumřelých rostlin a projasňuje vodu. Efekt účinku nastává postupně a je dlouhodobý.

Je neškodný pro vodní organismy, nastavuje biologickou rovnováhu a je šetrný k životnímu prostředí. Přípravek je vhodné používat po celý rok.

53 Kč s DPH

České organické hnojivo Hnojík je je čistě přírodním, sypkým hnojivem, které obsahuje cenné živiny a organické látky pro všechny fáze růstu rostlin. Obsahuje vyvážené množství N, P a K, které je dále přirozeně doplněno o vápník a magnesium.

Hnojík  je tvořen z exkrementů moučnatých červů a zbytků jejich podestýlky. Do půdy se uvolňuje postupně a podporuje půdní život a tvorbu humusu.

Hnojivo má repelentní a uzdravovací účinky na napadené rostliny a lze ho použít i jako startér či urychlovač kompostu. V kombinace se svlečkou dochází k rychlejšímu nástupu účinku.

Využívá se k přihnojení všech druhů rostlin – venkovních i pokojových, prohnojení květinových záhonů, stromů, keřů a trávníků. Lze ho využít pro přípravu půdy před výsadbou jahod, brambor, obilovin. Mimo jiné se používá i v ovocnářství, zelinářství a vinařství.

Hnojivo se nepoužívá zejména u orné půdy v době, kdy dochází k výsevu či výsadbě a poté sklizni. Omezení je z toho důvodu, aby nedošlo ke kontaminaci rostlin v zemědělském použití.

Balení o objemu 100 ml vystačí na 20 l zálivky.

188 Kč s DPH

Přírodní probiotika od značky WEIKI pro rajčata zajistí jejich zdravý růst a vysokou úrodu.

Mikroorganismy podporují celkovou vitalitu rostliny. Rostlina lépe a více využívá živiny z použitého hnojiva a posílí se jí kořenový systém.

Probiotika pomáhají rajčatům lépe snášet stres, urychlit jejich regeneraci a potlačit patogeny.

Jsou vhodné pro ekologické i konvexní pěstování, bez GMO.

219 Kč s DPH

Mykorhiza pro plodovou zeleninu je vynikající přípravek určený k podpoře rozvoje kořenového systému a zdravého růstu hnojených rostlin.

Přípravek podporuje výnosnost a odolnost hnojené rostliny, prodlužují její vegetační dobu a plody hnojených rostlin mají sytější barvy a lepší chuť.

Přípravek není určen k pěstování brukvovitých a merlíkovitých rostlin. 

Hmotnost balení: 150 g

151 Kč s DPH

Inporo Ligno Kořeny je stimulátor zakořeňování rostlin, který je možné použít pro různé druhy plodin zejména na začátku vegetace. Hodí se především pro zeleninu, ovocné stromy, trávníky, okrasné rostliny či drobné ovoce.

Přípravek se používá k vytvoření silného kořenového systému u mladých sazenic nebo pří přesazování rostlin.

Je tvořen humáty a dále doplněn extraktem z hnědé mořské řasy.

Stimulátor pomáhá zvýšit využití vláhy a tím i výživy z půdy. Navíc na rostliny působí antistresově proti chladu, suchu a zasolení substrátu.

840 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Turfcomp je tzv. travní kondicionér s obsahem přírodního hnojiva, mykorhizních hub a absorpčních granulí, které uchovávají půdní vlhkost.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout krásnějšího vzhledulepší hustoty a vitality trávníku.

Přípravek navíc zlepšuje uchycení, růst a zvyšuje odolnost trávníku vůči suchu a stresu. Pomáhá také zpevňovat půdní povrch a brání vzniku eroze.

Velikost balení: 3000 g

188 Kč s DPH

Přírodní probiotika od značky WEIKI pro celou zahradu zajistí bohatší a sladší úrodu a navíc zlepší celkovou vitalitu zeleniny.

Mikroorganismy podporují lepší růst i kvetení a urychlí také dozrávání plodů. Rostlina lépe a více využívá živiny z použitého hnojiva a posílí se jí kořenový systém.

Probiotika pomáhají rostlinám lépe snášet stres, urychlí jejich regeneraci a potlačí patogeny.

Jsou vhodné pro ekologické i konvexní pěstování, bez GMO.

Probiotika jsou vhodné zejména pro zeleninu, trávník, dřeviny, keře, květiny, drobné ovoce, bylinky a další rostliny.

410 Kč s DPH

BioExpert do jezírka je biologický přípravek, který zamezí tvorbě nežádoucích řas a účinně rozkládá nečistoty organického původu. 

Je neškodný pro vodní organismy a rostliny, protože neobsahuje chemické látky. 

Pravidelné používání zvyšuje průhlednost vody.

Velikost balení: 250 g/vystačí na 5 m3

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se