×

Kategorie

×

Ženšen pravý červený 6letý - čajové sáčky - BIO kvalita - 20 x 1 g

BIO

Ženšen pravý podporuje přirozenou obranyschopnost a výdrž organismu, reguluje únavu a odbourává stres.

Má vliv na vitalituvytrvalostkoncentracienergiicelkově osvěžuje tělo a zmírňuje únavu.

Povzbuzuje fyzický výkon a paměť. Přispívá k normálnímu fungování krevního oběhu, stabilizuje hladinu cukru v krvi, působí jako antioxidant.

Balení obsahuje 50 g mletého zeleného ječmene.
Ženšen pravý porcovaný v nálevových sáčcích, které vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného čaje.

Složení: 100 % Panax ginseng rubra BIO

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.

Číst víceShow less
316 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
4000124
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si připravit bylinný čaj?

  • Jeden nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody.
  • Přiklopte pokličkou a nechte louhovat na teplotu vhodnou k pití.
  • Užíváme 2× denně.
  • Nepřekračujte doporučené denní dávkování. 

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této byliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu.

Číst víceShow less
Detaily produktu
4000124

Parametry

BIO kvalita
Ano
Související produkty
218 Kč s DPH

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/knihy

Zahrada plná života od německé autorky Ursully Kopp přináší čtenářům spoustu informací, jak na zahradu přilákat užitečné živočichy a jak je využít ve svůj prospěch.

Kniha obsahuje velké množství ilustrací a rad, jak vybudovat zahradu blízkou přírodě, jak pomoci ptákům hnízdit či jaký hmyzí hotel je opravdu ten pravý.

V knize dále naleznete portréty nejdůležitějších zahradních pomocníků i s popisem.

327 Kč s DPH

Putování autorky Marie Šulákové po českých ekologických farmách, kdy následně své poznatky a příběhy sepsala do této knihy.

Naleznete zde pozitivní přístup, který vám rozhovory s majiteli farem a ekostatků prostřednictvím stránek předají.

216 Kč s DPH

Kniha poukazuje na to, že i ve městě, stranou od všedního ruchu, se dají najít skutečně zdravé poklady z říše rostlin.

Několik autorů vám představí volně rostoucí jedlé rostliny, které rostou nejen v přírodě, ale také na zastavěných plochách.

Kniha Jedlé město představuje rady a tipy, kdy sbírat byliny, česat jednotlivé plody a jak vše následně zpracovat.

Budete překvapeni, kolik bylinek, které mnozí z nás považují za plevel, je více výživných a zdravých než populární superpotraviny.

334 Kč s DPH

Jak vytvořit přírodní biozahradu třeba i na balkóně? Kniha Zkuste to doma sami nabízí 111 projektů a nápadů jak toho dosáhnout.

Jedná se o ekologické postupy, které využívají skladbu rostlin jako prevenci před různými živočišnými škůdci nebo plísněmi.

Vysvětlí vám pěstování vlastní zeleniny, ovoce a bylin, naučíte se ekologicky využívat vše z domácího prostředí.

750 Kč s DPH

Nevíte si rady jak potěšit své blízkéDárkový poukaz v hodnotě 750 Kč jistě ocení malí i velcí zahradníci.

Po zaplacení vám následující pracovní den dorazí tato krásná dárková poukázka, kterou můžete darovat elektronicky nebo si ji třeba vytisknout a dopsat k ní vlastnoruční věnování.

Jakékoli zboží ze sortimentu zesemen.cz zakoupené společně s dárkovou poukázkou vám dopravíme zcela zdarma.

Platnost voucheru je rok od data zakoupení.

120 Kč s DPH

Klíčky čočky obsahují velké množství zdraví prospěšných látek, např. vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních kyselin. Klíčky lze využit do každého zdravého jídelníčku a RAW kuchyně.

Tyto prospěšné látky napomáhají detoxikovat organismus a podporují také redukci váhy.

Klíčky této výborné luštěniny jsou vhodné nejen k přímé konzumaci, ale je možné je také využít jako ozdobu pečiva, ke zpestření salátů nebo jako přísadu do polévek či pomazánek.

Balení obsahuje 200 gramů BIO semen čočky jedlé (Lens esculenta), které mají výbornou svěží chuť. Klíčky lze pěstovat celoročně.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

80 Kč s DPH

Klíčky hrášku obsahují velké množství zdraví prospěšných látek, např. bílkoviny, vitamíny, minerály a stopové prvky. Klíčky lze využit do každého zdravého jídelníčku a RAW kuchyně.

Tyto prospěšné látky podporují metabolismus a působí proti překyselení žaludku. Také zlepšují paměť a působí jako mírné afrodisiakum s povzbuzujícími účinky. Využívají se také jako prevence proti rakovině.

Klíčky této výborné luštěniny jsou vhodné nejen k přímé konzumaci, ale je možné je také využít jako ozdobu pečiva, ke zpestření salátů nebo jako přísadu do polévek či pomazánek.

Balení obsahuje 200 gramů BIO semen hrachu setého (Pisum sativum), který má výbornou nasládlou chuť.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

147 Kč s DPH

Bio klíčky jetele obsahují velké množství zdraví prospěšných látek, jako jsou vitamíny A, B, C a E, minerály, vláknina a chlorofyl. Jsou vhodné k přímé konzumaci nebo jako součást každého zdravého pokrmu.

Klíčky mají také dobrý vliv na nervovou a trávicí soustavu a mají silné detoxikační účinky. Díky tomu jsou součástí různých očistných kůr.

Pro zachování všech výživných látek doporučujeme klíčky konzumovat syrové. Hodí se jak do salátů, tak i jako přísada do polévek či ozdoba pečiva.

Balení obsahuje 200 gramů BIO semen jetele (Trifolium spp), který vyniká jemně zemitou chutí a je určen k celoročnímu klíčení.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
134 Kč s DPH

Kakaové boby jsou celé a nepražené plody kakaovníku. Pocházejí z Peru – producenta nejkvalitnějších kakaových bobů na světě.

Kakaové boby jsou na příklad dobrým zdrojem hořčíku, který podporuje nervovou soustavu, síry, která zlepšuje vzhled kůže a vlasů, železa a manganu nezbytných pro krvetvorbu, chromu, který reguluje metabolismus cukrůzinku podporujícího imunitní systém a mědi, jež podporuje krvetvorbu a imunitu.

Jsou aromatické a jejich chuť je příjemně čokoládová s jemnými ovocnými a kouřovými tóny a mírnou hořkostí, to vše beze stop sladkosti.

Konzumují se stejně jako oříšky, neškodí zubům a v menší míře jsou vhodné i pro děti. Rozdrcené boby lze použít k ochucení teplých i studených pokrmů.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.

92 Kč s DPH

BIO Kurkuma latte je speciálně namíchaná směs koření, která je určena k přípravě povzbuzujícího nápoje. Můžete jej znát také jako zlaté mléko.

Směs obsahuje kromě kurkumy černý pepř, skořici a zázvor. Nápoj díky kurkumě zahřeje organismus a navíc působí protizánětlivě a pomůže od začínajících nachlazení.

Toto jedinečné složení bylo inspirováno ajurvédskou medicínou

Výhodou je, že se jedná o čistě přírodní produkt bez přidaných látek, který je vhodný pro vegetariány, vegany. Neobsahuje kávu ani kofein.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

92 Kč s DPH

Řeřicha peruánská je prastará indiánská superpotravina, známá také pod názvem peruánský ženšen. Obsahuje velké množství vitamínů, minerálů a aminokyselin.

Prášek se získává z kořene rostliny maca a slouží k podpoře celkové fyzické i psychické vitality a odolnosti. Díky velkému obsahu zdraví prospěšných látek se hodí pro aktivní sportovce, nebo při problémech s menopauzou.

Maca mletý kořen můžete konzumovat samostatně nebo jej přidat do smoothie a mléčných koktejlů. Hodí se i do jogurtů nebo RAW dezertů.

Výhodou je, že se jedná o čistě přírodní produkt bez přidaných látek.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

189 Kč s DPH
BIO prášek z borovicových pupenů je připravován z mladých konců borovicových větviček, ručně sbíraných v estonských lesích.
Následně jsou usušeny lyofilizací, tedy mrazem při sníženém tlaku. Tato metoda je velmi šetrná a pomáhá uchovat v produktech všechny obsažené živiny.
Díky BIO borovicovým výhonkům podpoříte správnou funkci dýchacího systému, což oceníte jak při běžných virózách, tak při alergiích nebo astmatu.
Balení obsahuje 30 g mletých borovicových pupenů z borovice lesní (Pynus sylvestris) v BIO kvalitě.
Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).
193 Kč s DPH

BIO smrkové výhonky je prášek připravován z mladých smrkových větviček, které jsou ručně sbírané v estonských lesích.

Větvičky jsou sušeny tzv. lyofilizací, což znamená mrazem při sníženém tlaku. Jedná se o velmi šetrnou metodu, která pomáhá uchovávat všechny obsažené živiny v produktech.

Smrkové výhonky podporují správnou funkci dýchacího systému, což jistě oceníte při běžných virózách, alergiích či astmatu.

Balení obsahuje 30 g mletých smrkových výhonků ze smrku ztepilého (Picea abies) v BIO kvalitě.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

380 Kč s DPH

BIO Mladý ječmen je jako superpotravina ceněn pro svůj vysoký obsah zdraví prospěšných látek, které získává při růstu a klíčení z vody a půdy.

Prášek z výhonků obsahuje vitamíny, minerály, stopové prvky nebo chlorofyl a napomáhá detoxikaci a neutralizaci překyseleného organismu.

Mladý ječmen je pro maximální účinek nejlepší konzumovat nalačno, nebo jej rozmíchat ve vodě nebo zeleninové šťávě, čímž ale dojde ke snížení vstřebávání prospěšných látek do organismu.

Výhodou je, že se jedná o čistě přírodní produkt v bio kvalitě bez přidaných látek, který je vhodný pro vegetariány, vegany. Lidský organismus z něj tak dokáže vytěžit maximum prospěšných látek

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

128 Kč s DPH

Čaj Rooibos BIO v kombinaci s kousky jablíček má nasládlé, květově ořechové aroma

Čaj je vhodný i pro děti, jelikož tento čaj neobsahuje kofein

Tento čaj si můžete vychutnat jak v zimě, tak i v létě.

Složení: Rooibos Original BIO (země původu: Jižní Afrika) 70 %, jablko kousky 20 %, divizna květ, chrpa květ

Hmotnost: 65 g

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.

69 Kč s DPH 92 Kč

BIO Maca čoko latte je speciálně namíchaná směs koření, která je určena k přípravě povzbuzujícího a lahodného nápoje.

Směs obsahuje kromě macy prášek z kakaových bobů, kokosový cukr a mletou skořici. Nápoj díky kořenu maca zahřeje organismus, posílí imunitu, vitalitu a podpoří psychické a duševní zdraví.

Výhodou je, že se jedná o čistě přírodní produkt bez přidaných látek, který je vhodný pro vegetariány, vegany. Neobsahuje kávu ani kofein.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se