×

Kategorie

×

Borovicové pupeny - prášek - BIO kvalita - 30 g

BIO
BIO prášek z borovicových pupenů je připravován z mladých konců borovicových větviček, ručně sbíraných v estonských lesích.
Následně jsou usušeny lyofilizací, tedy mrazem při sníženém tlaku. Tato metoda je velmi šetrná a pomáhá uchovat v produktech všechny obsažené živiny.
Díky BIO borovicovým výhonkům podpoříte správnou funkci dýchacího systému, což oceníte jak při běžných virózách, tak při alergiích nebo astmatu.
Balení obsahuje 30 g mletých borovicových pupenů z borovice lesní (Pynus sylvestris) v BIO kvalitě.
Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).
Číst víceShow less
189 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
4000550
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak si připravit borovicové pupeny?

  • Použití: příprava čaje, dochucení smoothie, omáček, marinád, zeleninových i masových jídel, ryb a dalších pokrmů.
  • Pro přípravu čaje použijte 1/2 čajové lžičky na jeden šálek vody a čaj 5 minut povařte.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Číst víceShow less
Detaily produktu
4000550

Parametry

BIO kvalita
Ano
Výrobce
Zdravý den
Související produkty
116 Kč s DPH

Klíčky ředkvičky obsahují velké množství zdraví prospěšných látek, např. vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních kyselin.  Klíčky lze využit do každého zdravého jídelníčku a RAW kuchyně.

Tyto prospěšné látky pomáhají při detoxikaci organismu a podporují redukci váhy.

Klíčky této výborné luštěniny jsou vhodné nejen k přímé konzumaci, ale je možné je také využít jako ozdobu pečiva, ke zpestření salátů nebo jako přísadu do polévek či pomazánek.

Balení obsahuje 200 gramů BIO semen ředkvičky (Raphanus sativus, Daikon), které mají výbornou pikantní chuť. Klíčky lze pěstovat celoročně.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

128 Kč s DPH

Psyllium je ceněno pro svůj vysoký obsah zdraví prospěšných látek, a to zejména v tradiční ajurvédské medicíně po více jak 2000 let.

Prášek z rozemletého osemení obsahuje velké množství rozpustné vlákniny s malou kalorickou hodnotou, která je velmi ceněna při stravování dle redukčního jídelníčku.

pozitivní vliv na zlepšení trávení a navíc velmi dobře čistí střeva, jakožto prevenci proti rakovině tlustého střeva. Dále snižuje krevní tlak či hladinu cholesterolu a cukru v krvi

Psyllium je pro maximální účinek nejlepší konzumovat nalačno rozmíchaný ve voděovocné šťávě a můžete jej také přidávat do jogurtů, polévek a omáček. Produkt je určen i pro vegetariány a vegany.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

428 Kč s DPH

Mladý ječmen je jako superpotravina ceněn pro svůj vysoký obsah zdraví prospěšných látek, které získává při růstu a klíčení z vody a půdy.

Prášek z výhonků obsahuje vitamíny, minerály, stopové prvky nebo chlorofyl a napomáhá detoxikaci a neutralizaci překyseleného organismu.

Mladý ječmen je pro maximální účinek nejlepší konzumovat nalačno, nebo jej rozmíchat ve vodě nebo zeleninové šťávě, čímž ale dojde ke snížení vstřebávání prospěšných látek do organismu.

Výhodou je, že se jedná o čistě přírodní produkt bez přidaných látek, který je vhodný pro vegetariány, vegany. Lidský organismus z něj tak dokáže vytěžit maximum prospěšných látek

171 Kč s DPH

Chlorella patří mezi jednobuněčné řasy s neuvěřitelnou odolností. Obsahuje velké množství cenných zdraví prospěšných látek, jako jsou vitamíny, minerály, ale také chlorofyl. 

Jedná se o zelenou superpotravinu, která posiluje imunitu, podporuje trávení a pomáhá při detoxikaci organismu. Kromě toho je i silným antioxidantem.

Prášek chlorelly se nejlépe konzumuje rozmíchaný ve vodě nebo ovocné a zeleninové šťávě. Prášek můžete přidat i do jogurtů, koktejlů nebo jiných studených jídel. Pozor, chlorella by neměla přijít do styku s kovem, mohlo by dojít k oxidaci.

Výhodou je, že se jedná o čistě přírodní produkt bez přidaných látek, který je vhodný vegetariány a vegany.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

375 Kč s DPH

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/276-skleniky

Sklenice na klíčení je skvělým pomocníkem pro všechny domácnosti. Díky této sklenici si během pár dnů připravíte chutné klíčky.

V balení je speciální šroubovací víčko z nerezu, kovový stojánek na umístění sklenice a keramický podstavec, ve kterém se zachycuje voda z proplachování semen.

Sklenice je vyrobena ze zdravotně bezpečného skla. Je vhodná pro jakákoliv nepoškozená semena. 

155 Kč s DPH

Klíčky obsahují velké množství zdraví prospěšných látek, např. vitamíny, minerály, esenciální kyseliny a stopové prvky. Klíčky lze využít do každého zdravého jídelníčku. Působí antioxidačně a pomáhají při redukci váhy.

Pro zachování všech výživných látek doporučujeme klíčky konzumovat syrové. Hodí se do salátů, polévek nebo jako ozdoba pečiva. Klíčky lze použít i k přípravě čerstvé šťávy.

Balení obsahuje 200 gramů směsi semen bio tolice vojtěšky (alfalfa, Medicago sativa), bio ředkvičky (Raphanus sativus) a bio fazole mungo (Vigna radiata). Mají vyváženou chuť a jsou určené k celoročnímu klíčení.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

260 Kč s DPH

krásná přírodní krabička zhotovená z borovicového dřeva by neměla chybět v žádné domácnosti. Využít ji můžete na naše semínka nebo na jiné drobnosti. 

Bude se krásně vyjímat také na okenním parapetu, pokud ji budete chtít využít jako ozdobný obal při pěstování rostlin v květináči. 

Jedná se o český ruční výrobek, tedy každý kousek je skutečným originálem. Vyniká kvalitním materiálem i zpracováním.

Navíc má krabička atypický zavírací patent, který byl inspirován japonskými výrobky. 

Krabičku vřele doporučujeme využít jako dárkové balení. Každý totiž jistě ocení její širokou využitelnost. 

77 Kč s DPH

Tento lahodný čaj si můžete dopřát po jídle či kdykoliv během dne. 

Jedinečná směs bylin podpoří váš trávicí systém

Složení: malina list, černý bez květ, jitrocel kopinatý list, fenykl plod, růže okvětí

Hmotnost: 60 g

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
Dostupnost neznámá
171 Kč s DPH

Gotu kola neboli Pupečník asijký patří mezi tradiční léčivé byliny Ajurvédské medicíny.

Uplatnění si najde především u studentů, lidí s náročnou prací či u starší generace. Podporuje normální paměť i schopnosti soustředění se. Pravidelnou konzumací lze i podpořit mentální zdraví.

Též byl prokázán jeho pozitivní vliv na kardiovaskulární systém a napomáhá udržovat zdravé žíly. Podoruje zažívání usnadňuje trávení. 

Jedná se o přírodní produkt bez přidaných látek, proto se hodí pro vegetariány i vegany. 

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstovány v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

56 Kč s DPH

Kajenský pepř v sušené podoběpikantní chuť a je s oblibou využíván k dochucování různých pokrmů.

V balení naleznete prášek ze sušených Caynne papriček (Capsicum frutescens), které byly vypěstovány v rámci ekologického zemědělství.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

128 Kč s DPH

Ašvaganda – Withania Somnifera nebo-li indický ženšen či Withanie snodárná – je malý, dřevnatý keř z rodiny Solanaceae, který dorůstá do výšky 70 cm. Nalezneme ho zejména v Indii.

Jde o je vytrvalou, subtropickou až tropickou rostlinu.

afrodiziakální, antivirové, baktericidní, antioxidační, stimulující a protizánětlivé účinky.

Ašvaganda napomáhá lépe překonat stresové vypětí, působí proti stavům úzkosti, depresím a celkovému vyčerpání.

Složení: 100 % Withania somnifera BIO

Semena jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.

82 Kč s DPH

Kandovaný zázvor je čistě přírodní produkt v BIO kvalitě, který je vhodný také pro vegetariány a vegany.

Je připravený z čerstvého mladého kořene zázvoru a přírodního moučkového třtinového cukru.

Konzumací zázvoru podpoříte celkovou vitalitu a obranyschopnost. Zázvor pomáhá metabolizovat sacharidy, má příznivé účinky proti únavě, dokáže zahřát organismus a dříve se také používal proti nevolnosti a zvracení.

Kandovaný zázvor lze konzumovat samotný či ho přidat do dezertů. Skvělá kombinace je zázvoru s čokoládou.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

221 Kč s DPH

Bazalka posvátná je s oblibou využívána v ájúrvédské medicíně. Podporuje imunitní systém, zvyšuje celkovou vitalitu a je považována za "elixír života"

Pozitivně působí na naše srdce, napomáhá zvládat stresové situace a příznivě působí také na dýchací systém, neboť usnadňuje vykašlávání.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.

134 Kč s DPH

Kakaové boby jsou celé a nepražené plody kakaovníku. Pocházejí z Peru – producenta nejkvalitnějších kakaových bobů na světě.

Kakaové boby jsou na příklad dobrým zdrojem hořčíku, který podporuje nervovou soustavu, síry, která zlepšuje vzhled kůže a vlasů, železa a manganu nezbytných pro krvetvorbu, chromu, který reguluje metabolismus cukrůzinku podporujícího imunitní systém a mědi, jež podporuje krvetvorbu a imunitu.

Jsou aromatické a jejich chuť je příjemně čokoládová s jemnými ovocnými a kouřovými tóny a mírnou hořkostí, to vše beze stop sladkosti.

Konzumují se stejně jako oříšky, neškodí zubům a v menší míře jsou vhodné i pro děti. Rozdrcené boby lze použít k ochucení teplých i studených pokrmů.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.

69 Kč s DPH 92 Kč

BIO Maca čoko latte je speciálně namíchaná směs koření, která je určena k přípravě povzbuzujícího a lahodného nápoje.

Směs obsahuje kromě macy prášek z kakaových bobů, kokosový cukr a mletou skořici. Nápoj díky kořenu maca zahřeje organismus, posílí imunitu, vitalitu a podpoří psychické a duševní zdraví.

Výhodou je, že se jedná o čistě přírodní produkt bez přidaných látek, který je vhodný pro vegetariány, vegany. Neobsahuje kávu ani kofein.

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU (CZ-BIO-002).

128 Kč s DPH

Čaj Rooibos BIO v kombinaci s kousky jablíček má nasládlé, květově ořechové aroma

Čaj je vhodný i pro děti, jelikož tento čaj neobsahuje kofein

Tento čaj si můžete vychutnat jak v zimě, tak i v létě.

Složení: Rooibos Original BIO (země původu: Jižní Afrika) 70 %, jablko kousky 20 %, divizna květ, chrpa květ

Hmotnost: 65 g

Produkty jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se