×
Co vás zajímá?

Naše dárkové balíčky pro tety, strýčky i babičky

Vánoce se blíží a vy jste ještě nevymysleli originální dárek? Máme pro vás pár tipů.

Mrkněte na naši nabídku balíčků, kterými potěšíte své blízké pod stromečkem, nebo jim je můžete darovat jen tak, abyste jim udělali radost. Naše dárkové balíčky obsahují nejoblíbenější semínka tematicky vybraná. A když si z našich předpřipravených balíčků nevyberete? Nadiktujete nám vaše přání, jaké sáčky se semeny chcete do balíčku zabalit a my vám jej připravíme.

Máte-li mezi svými blízkými a známými vášnivé zahrádkáře, nebo si pořídili zrovna chatičku se zahrádkou či mají alespoň kousek zeleně na balkoně? Pak jsou naše dárkové balíčky tím pravým dárkem k narozeninám, ke kolaudaci, jen tak pro radost nebo jako maličkost pod stromeček. Nabídka je opravdu široká a vybere si určitě každý.

Máme připraveny balíčky nejen pro pěstitele zeleniny, a to i v BIO kvalitě a méně tradičních zelenin, ale na své si přijdou i pěstitelé masožravých rostlin, bonsají, kaktusů, exotických rostlin, palem i květin. Objednat můžete i cibulky, včetně příslušenství k sázení – od květináčů, substrátů, hnojiv až po okenní skleníky a nůžky na údržbu, to pokud by zeleň byla příliš bujná.

Novinkou v našem sortimentu jsou bylinkové čaje sypané i v nálevových sáčcích a ovoce sušené na slunci. A už jste slyšeli o microgreens nebo jinak, o mikrobylinkách? Jsou plné vitamínů, vhodné do salátů či k ozdobě pokrmů, ideální tak pro zimní měsíce. 

Balíčky jsou sestaveny tak, aby jejich součástí byla nejen semena, ale i substrát, hnojivo, případně jiné příslušenství vhodné k pěstování a co nejlepšímu ujmutí semínek.

Balíčky obsahují:

  • látkový sáček, který lze potom použít například na sušené bylinky,
  • kartonovou visačku pro napsání věnování,
  • jmenovky pro označení výsadby v počtu balíčků semen,
  • ve většině balíčků i speciální hnojivo.

Vánoce už jsou „za rohem“, objednávejte rychle, abyste měli zajištěno doručení do Štědrého dne!

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se