×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.
PPL Parcelshop

Kategorie

×

Chilli Aji Charapita - Capsicum chinense - semena - 7 ks

Chilli Aji Charapita je unikátní rostlina. Při pěstování ve skleníku dorůstá do kompaktního keříku ve tvaru kopule, který může mít až 1 m.

Aji Charapita obsahuje 50 000–100 000 SHU jednotek, tzn. že je velmi pálivá.

Plody jsou malé kuličky o velikosti 1 cm. Mají žlutou barvu a jsou vhodné k zavařování. 

Vegetační doba je přibližně 80 dní.

Číst víceShow less
62 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1000128
Popis

Jak si vypěstovat chilli?

  • S předpěstováním začněte již od února do března.
  • Doba klíčení je 2–3 týdny, u vyšlechtěných odrůd až 6 týdnů při teplotě 24 °C a více.
  • Hloubka výsevu je 0,3 cm.
  • Substrát doporučujeme speciální pro chilli, vždy předem spařený.
  • Ven rostliny přesazujte až po posledních mrazech.
  • Ideální teplota pro růst je okolo 25 °C.
  • Stanoviště volíme slunečné, vhodné je také pěstování ve skleníku.
  • Půda by měla být hlinitopísčitá, humózní, provzdušněná, vhodné promísit substrát např. s perlitem.
  • Rostlině bude vyhovovat použití mykorhizy, přihnojovat ji můžete vermikompostem, slepičinci či kravským hnojem.
Číst víceShow less
Detaily produktu
1000128

Parametry

Stanoviště
Slunečné
Výsev / výsadba
Březen
Únor
Výška
80 - 100 cm
Barva odrůdy
Žlutá
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Srpen
Září
Říjen
Vegetační doba
Letničky
Pěstování
Venku
Mrazuvzdornost
Ne
Barva papričky
Žlutá
Pálivost
Velmi pálivé
Související produkty
208 Kč s DPH
Postřikový insekticidní přípravek z výtažku tropické rostliny Azadiracha indica proti volně žijícím savým a žravým škůdcům. Působí na mšice, housenky (bělásci, píďalky, můra zelná atd.), třásněnky, smutnice,...

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu