×

Kategorie

×

Bylinky - koncentrát - AgroBio - 100 ml

AgroBio Bylinky je přírodní produkt vyrobený z dubu a kopřivy.

Je vhodný pro růst a vitalitu bylinek, zvyšuje jejich odolnost a podporuje zelenou barvu.

Lze použít pro všechny druhy bylinek, lze jej využít v bytě i na zahradě. Po jeho použití lze bylinky ihned konzumovat.

Postřik doporučujeme také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště).

Doporučujeme pro ekologické pěstování.

Velikost balení: 100 ml

Číst víceShow less
108 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000628
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít koncentrát na bylinky?

  • Aplikuje se postřikem na list 1x týdně během celé vegetace, zejména před výskytem nebo v období výskytu chorob nebo mšic.
  • V případě deštivého počasí nebo při zhoršení kondice rostlin doporučujeme provést postřik min. 3x po 3 dnech, poté znovu 1x týdně.
  • Není vhodné ho aplikovat při vysokých teplotách nebo za poledního slunečního svitu.
  • Předpokladem vysoké účinnosti je dobré pokrytí všech částí rostliny.
  • Neaplikujte při vysokých teplotách a za poledního slunečního svitu.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000628

Parametry

BIO kvalita
Ano
Použití
Bylinky
Druh hnojiva
Tekuté
Výrobce
AgroBio
Související produkty
132 Kč s DPH

Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové formě, která je dobře přijatelná rostlinami, část v rychle působící a část v pozvolně působící formě.

Je vysoce efektivním zdrojem síry v polysulfidické formě, ta v půdě pozvolna oxiduje na elementární síru a dále na síranovou formu, která je rostlinami dobře přijímána. Zároveň je zdrojem rostlinami velmi dobře přijatelného draslíku v jeho bezchloridové, vodorozpustné formě.

Sulka má také vynikající účinky při aplikaci na vinnou révu, broskvoně a jiné ovocné a okrasné dřeviny.

Velikost balení: 250 ml

211 Kč s DPH

Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové formě, která je dobře přijatelná rostlinami, část v rychle působící a část v pozvolně působící formě.

Je vysoce efektivním zdrojem síry v polysulfidické formě, ta v půdě pozvolna oxiduje na elementární síru a dále na síranovou formu, která je rostlinami dobře přijímána. A zárověň je zdrojem velmi dobře přijatelného draslíku v jeho bezchloridové, vodorozpustné formě.

Sulka má také vynikající účinky při aplikaci na vinnou révu, broskvoně a jiné ovocné a okrasné dřeviny.

Velikost balení: 500 ml

86 Kč s DPH

Hoštické přírodní hnojivo pro bylinky je vhodné pro bylinky typu meduňka, bazalka, tymián, majoránka, oregano, levandule aj. Hodí se pro rostliny pěstované v truhlíku či v záhoně.

Obsah a poměr jednotlivých živin je přizpůsoben specifickým nárokům bylinek na výživu, které jsou většinou nižší než u ostatních rostlin.

Obsahuje titan, který je zodpovědný za produkci silic, a tím zesiluje žádoucí aroma pěstovaných bylinek.

Velikost balení: 200 ml

30 Kč s DPH

Bazalka trpasličí pravá je jednoletá bylinka, kterou lze doma pěstovat celoročně jako víceletou rostlinu.

Jedná se o rostlinu nízkého, keříčkovitého vzrůstu.

Lesklé lístky mají citrónové aroma a lze je sklízet po celé léto, přibližně od července do října.

Tato odrůda se hojně využívá k přípravě dochucovadla a bylinkového octa.

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
175 Kč s DPH

Organické hnojivo od značky Weiki je čistě přírodním produktem, který má vysoký obsah živin a stopových prvků. Navíc obsahuje také velké množství fosforu, který zajistí sladké plody a bohaté květy.

Živiny z organického hnojiva jsou do půdy uvolňovány postupně. Díky tomu zlepšují kvalitu půdy, udržují jí v harmonii a snižují nároky na zalévání rostlin.

Doporučujeme hnojivo kombinovat s probiotiky Weiki, které zajistí 100% využití všech dodaných prospěšných prvků.

270 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Symbivit Bonsai využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosůkrásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro bonsaje, některé listnaté stromy, keře a okrasné jehličnany.

Velikost balení: 150 g

188 Kč s DPH

Hoštické guáno je přípravek, který je doplněný o melasu a kakaové slupky. Toto čistě přírodní hnojivo je dodáváno ve formě granulí, které se postupně vstřebávají. Výhodou je delší účinnost a rovnoměrné dávkování.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky, kde je využíván zdejšími obyvateli jako přírodní hnojivo.

Hnojivo dodává rostlinám potřebné živiny a to po celé vegetační období. Živiny jsou dodávány v takové formě, která je kořenovým systémem rostlin dobře přijímaná. Jelikož se jedná o čistě přírodní složení, nedochází k poškození rostlin nebo zasolení půdy.

Granulované hnojivo lze použít v interiéru nebo na zahradě. Je vhodné k základnímu hnojení na jaře a podzim a k přihnojování rostlin během vegetace.

109 Kč s DPH

Stimulátor zdraví rostlin pro záhony je přírodním a ekologickým biaoktivním výrobkem, který nezanechává žádnou chemickou stopu a podporuje zdravý růst zálohových květin, jako jsou květiny, ovoce a zelenina.

Přípravek je složen ze směsi půdních bakterií a vybrané mikrovýživy

Díky půdním bakteriím, které pomáhají rozkládat minerály v půdě, jsou rostliny lépe využitelné. Týká se to zejména fosforu, draslíku a železa. 

Bakterie dále pomáhají vytlačovat z půdy patogeny a stimulují odolnost rostlin proti houbovým a plísňovým chorobám.

Díky pravidelnému používání přípravek zesiluje celou rostlinu, a to jak kořenový systém, tak i nadzemní část rostliny. Rostliny pak lépe a více plodí.

185 Kč s DPH

INPORO Pro Trima M zlepšuje úrodnost půdy a zvyšuje odolnost rostlin zejména vůči abiotickému stresu a přezimování. Jeho použití vylepšuje úrodnost půdy, ale také klíčivost semen a tvorbu kořenového systému rostlin.

Jedná se o rostlinný biostimulant, který tvoří 2 kmeny houby Trichoderma a živný substrát. Trichoderma je mikroskopická půdní houba. Ta rozkládá patogenní zárodky půdních chorob, jako jsou např. hlízenka obecná, thielaviopsis basicola a jiné.

Tento přírodní přípravek je vhodný pro různé typy půd a rostlin. Navíc je vhodné ho použít kdykoli v průběhu vegetace.

INPORO Pro Trima M je registrován k použití pro všechny druhy zeleniny, bylinky, ovoce, ovocné stromy a okrasné rostliny.

185 Kč s DPH

Inporo je přírodní kapalné hnojivo, které účinně působí proti růstu mechu v trávníku. První účinky uvidíte již po 1–2 dnech

Inporo je vhodné i pro ekologické pěstování

Hnojivo je často využíváno také jako podzimní výživa trávníku.

Velikost balení: 250 ml

126 Kč s DPH

Aktivátor do jezírka je biologický přípravek, který zamezí tvorbě nežádoucích řas, účinně rozkládá nečistoty organického původu, pročišťuje vodu, likviduje se zápach, zabraňuje tvorbě organických usazenin na dně jezírka, likviduje rybí výkaly, zbytky odumřelých rostlin a projasňuje vodu. Efekt účinku nastává postupně a je dlouhodobý.

Je neškodný pro vodní organismy, nastavuje biologickou rovnováhu a je šetrný k životnímu prostředí. Přípravek je vhodné používat po celý rok.

223 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se