×

Kategorie

×

Plodová zelenina - koncentrát - AgroBio - 100 ml

AgroBio Plodová zelenina je přírodní koncentrát vyrobený z bylinek, převážně z přesličky a kopřivy.

Používá se pro zvýšení odolnosti plodové zeleniny, podporuje její správný růst, tvorbu plodů a pomáhá zvyšovat obranyschopnost rajčat, paprik nebo okurek

Doporučujeme jej také proti abiotickému stresu. Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat.

Doporučujeme pro ekologické pěstování.

Velikost balení: 100 ml

Číst víceShow less
106 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000626
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hnojivo na plodovou zeleninu?

  • Aplikuje se postřikem na list 1x týdně od začátku června do konce sklizně, v případě deštivého počasí se doporučuje provést postřik minimálně 3x po třech dnech.
  • Po aplikaci by nemělo minimálně 12 hodin pršet.
  • Není vhodné ho aplikovat při vysokých teplotách nebo za poledního slunečního svitu.
  • Předpokladem vysoké účinnosti je dobré pokrytí všech částí rostliny.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000626

Parametry

BIO kvalita
Ano
Použití
Okurky, Cukety a Dýně
Rajčata a Papriky
Zelenina a ovoce
Druh hnojiva
Tekuté
Výrobce
AgroBio
Související produkty
132 Kč s DPH

Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové formě, která je dobře přijatelná rostlinami, část v rychle působící a část v pozvolně působící formě.

Je vysoce efektivním zdrojem síry v polysulfidické formě, ta v půdě pozvolna oxiduje na elementární síru a dále na síranovou formu, která je rostlinami dobře přijímána. Zároveň je zdrojem rostlinami velmi dobře přijatelného draslíku v jeho bezchloridové, vodorozpustné formě.

Sulka má také vynikající účinky při aplikaci na vinnou révu, broskvoně a jiné ovocné a okrasné dřeviny.

Velikost balení: 250 ml

324 Kč s DPH

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/272-nuzky

SingleStep P26 jsou vynikající lehce použitelné zahradní nůžky značky Fiskars vhodné ke stříhání větví o průměru až 22 mm.

Nůžky jsou velmi lehké a díky skvěle vytvarovaným držadlům jsou vhodné pro praváky i leváky.

Zahradní nůžky jsou dále opatřeny otvorem pro zápěstní řemínek, který usnadňuje jejich nošení i uskladnění. 

211 Kč s DPH

Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové formě, která je dobře přijatelná rostlinami, část v rychle působící a část v pozvolně působící formě.

Je vysoce efektivním zdrojem síry v polysulfidické formě, ta v půdě pozvolna oxiduje na elementární síru a dále na síranovou formu, která je rostlinami dobře přijímána. A zárověň je zdrojem velmi dobře přijatelného draslíku v jeho bezchloridové, vodorozpustné formě.

Sulka má také vynikající účinky při aplikaci na vinnou révu, broskvoně a jiné ovocné a okrasné dřeviny.

Velikost balení: 500 ml

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
554 Kč s DPH

Inporo Lecid proti plísním, padlí a kadeřavosti je čistě přírodním přípravkem, který zvyšuje vitalitu rostlin.

Přípravek lze použít pro všechny typy rostlin, u kterých zamezuje praskání plodů a zvyšuje jejich pevnost, zlepšuje konzistenci a barvu ovoce a zeleniny.

Působí proti chorobám a tím zvyšuje celkovou vitalitu rostlin. Navíc pomáhá hojit i drobná poranění a má stimulační růstový účinek.

Složení přípravku je založené na sójovém lecitinu. Ten obsahuje látky esenciální mastné kyseliny, fosfolipidy, cholin, fosfor a další. Díky tomu lze přípravek použít i při ekologickém pěstování.

225 Kč s DPH

Čistě přírodní hnojivo Conavit bylo speciálně vyvinuto k organickému pěstování rostlin, jelikož nezanechává žádné škodlivé zbytky v půdě a neznečišťuje vodní toky.

Ve spojení s mykorhozními houbami funguje toto hnojivo nejlépe – získávají z něj živiny, které se postupně uvolňují a podporují růst a vitalitu rostlin po celou vegetaci.

Výhodou tohoto pevného hnojiva je, že nemůže být vyplaveno vodou jako ostatní rozpustná chemická hnojiva.

Určeno pro všechny druhy rostlin.

Velikost balení: 150 g

53 Kč s DPH

České organické hnojivo Hnojík je je čistě přírodním, sypkým hnojivem, které obsahuje cenné živiny a organické látky pro všechny fáze růstu rostlin. Obsahuje vyvážené množství N, P a K, které je dále přirozeně doplněno o vápník a magnesium.

Hnojík  je tvořen z exkrementů moučnatých červů a zbytků jejich podestýlky. Do půdy se uvolňuje postupně a podporuje půdní život a tvorbu humusu.

Hnojivo má repelentní a uzdravovací účinky na napadené rostliny a lze ho použít i jako startér či urychlovač kompostu. V kombinace se svlečkou dochází k rychlejšímu nástupu účinku.

Využívá se k přihnojení všech druhů rostlin – venkovních i pokojových, prohnojení květinových záhonů, stromů, keřů a trávníků. Lze ho využít pro přípravu půdy před výsadbou jahod, brambor, obilovin. Mimo jiné se používá i v ovocnářství, zelinářství a vinařství.

Hnojivo se nepoužívá zejména u orné půdy v době, kdy dochází k výsevu či výsadbě a poté sklizni. Omezení je z toho důvodu, aby nedošlo ke kontaminaci rostlin v zemědělském použití.

Balení o objemu 100 ml vystačí na 20 l zálivky.

244 Kč s DPH

Přípravek Altela je určen především k ošetření brambor, jahod, zeleniny, ovocných stromů a vinné révy.

Jedná se o pasivní pomocný přípravek, který pomáhá zamezit vzniku a rozvoji bakteriálních a houbových chorob rostlin.

Obsahuje přírodní enzymy, neživé bakterie a rostliny extrakty, které vytvářejí na povrchu rostliny nevhodné prostředí pro patogenní organismy. Navíc přípravek obsahuje některé stopové prvky, jako je zinek a mangan. Tyto prvky pomáhají aktivovat obranné mechanismy rostlin.

Přípravek Altela je vhodný pro ekologické zemědělství, bio farmu i bio zahradu. Na přípravek se nevztahuje žádná ochranná lhůta.

79 Kč s DPH

Inporo Red Block pomáhá zvýšit odolnost peckovin, jádrovin, zeleniny a rostlin pěstovaných ve skleníku.

Jedná se o čistě přírodní rostlinný biostimulant, který je možné použít i při ekologickém pěstování. Obsahuje organické složky, které jsou dále obohaceny o jód a výluh z mořských řas.

Aplikace přípravku postřikem pomáhá chránit rostliny před výskytem moniliové spály, hniloby, plísní a houbových chorob.

Při aplikaci přípravku zálivkou podpoříte zdravý růst a vývoj kořenového systému.

Inporo Red Block je registrován k použití na peckoviny, jádroviny, zeleninu a rostliny pěstované ve sklenících a fóliovnících.

188 Kč s DPH

Přírodní probiotika od značky WEIKI pro rajčata zajistí jejich zdravý růst a vysokou úrodu.

Mikroorganismy podporují celkovou vitalitu rostliny. Rostlina lépe a více využívá živiny z použitého hnojiva a posílí se jí kořenový systém.

Probiotika pomáhají rajčatům lépe snášet stres, urychlit jejich regeneraci a potlačit patogeny.

Jsou vhodné pro ekologické i konvexní pěstování, bez GMO.

109 Kč s DPH

Stimulátor zdraví rostlin pro stromy a keře je přírodním a ekologickým biaoktivním výrobkem, který nezanechává žádnou chemickou stopu a podporuje zdraví a růst dřevin.

Přípravek je složen ze směsi půdních bakterií a vybrané mikrovýživy

Díky půdním bakteriím, které pomáhají rozkládat minerály v půdě, jsou rostliny lépe využitelné. Týká se to zejména fosforu, draslíku a železa. 

Bakterie dále pomáhají vytlačovat z půdy patogeny a stimulují odolnost rostlin proti houbovým a plísňovým chorobám.

Díky pravidelnému používání přípravek zesiluje celou rostlinu, a to jak kořenový systém, tak i nadzemní část rostliny. Plody ovocných stromů a keřů jsou následně větší a chutnější.

211 Kč s DPH

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin.

Tato vlákna napomáhají rostlinu vyživovat a vážou na sebe oxid uhličitý obsažený v půdě. Přípravek je vhodný pro použití na všechny typy bylinek, jako je levandule, bazalka, tymián a podobně.

Velikost balení: 150 g

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se