×

Kategorie

×

Zelené pokojové rostliny - koncentrát - AgroBio - 1 ks

Hnojivo pro Zelené pokojové rostliny od značky AgroBio je vyrobeno z léčivých bylinek (převážně z kopřivy a levandule). Jedná se o přírodní produkt vhodný k ekologickému pěstování.

Benefity hnojiva AgroBio:

  • Podpora správného růstu a zelené barvy listů. 
  • Zvýšený lesk listů.
  • Zajištění obranyschopnosti rostlin.
  • Bezpečné pro lidi i domácí zvířata.
  • Vhodné pro celoroční péči o pokojové rostliny (zejména fíkusy, šeflery, palmy nebo vuccy).

Postřik vás překvapí příjemnou bylinkovou vůni, je možné ho aplikovat v uzavřených prostorách

Číst víceShow less
113 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000629
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hnojivo na zelené pokojové rostliny?

  • Aplikuje se postřikem na list 1x týdně zejména před výskytem nebo v období výskytu chorob nebo škůdců.
  • V případě zhoršení kondice rostlin se doporučuje provést postřik minimálně 3x po třech dnech.
  • Po aplikaci není vhodné následujících 12 hodin provádět jiný listový postřik či rosení. 
  • Není vhodné ho aplikovat při vysokých teplotách nebo za poledního slunečního svitu.
  • Předpokladem vysoké účinnosti je dobré pokrytí všech částí rostliny.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000629

Parametry

BIO kvalita
Ano
Použití
Palmy a Cykasy
Pokojové rostliny
Druh hnojiva
Tekuté
Výrobce
AgroBio
Související produkty
211 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Symbivit Universal využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosů, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro kvetoucí rostliny, popínavé rostliny, pokojové rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé listnaté stromy a keře

Nehodí se pro pěstování většiny jehličnanů, orchidejí, rododendronů, azalek, vřesů a brukvovitých či merlíkovitých rostlin.

Velikost balení: 150 g

113 Kč s DPH

Rýč Stocker je ideální pomůckou k pěstování rostlin pro vaše malé ratolesti.

Je zhotoven z kvalitních materiálů. Špička je z kovu doplněná o dřevěnou násadu.

Rýč dodáváme v modré barvě.

Pozor – výrobek není vhodný pro děti do 36 měsíců.

211 Kč s DPH

Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové formě, která je dobře přijatelná rostlinami, část v rychle působící a část v pozvolně působící formě.

Je vysoce efektivním zdrojem síry v polysulfidické formě, ta v půdě pozvolna oxiduje na elementární síru a dále na síranovou formu, která je rostlinami dobře přijímána. A zárověň je zdrojem velmi dobře přijatelného draslíku v jeho bezchloridové, vodorozpustné formě.

Sulka má také vynikající účinky při aplikaci na vinnou révu, broskvoně a jiné ovocné a okrasné dřeviny.

Velikost balení: 500 ml

114 Kč s DPH

Cererit je univerzální kapalné hnojivo se stopovými prvky. Svým složením patří kapalný Cererit ke komplexním hnojivům, zajišťující rostlinám všechny důležité živiny, potřebné pro jejich vývoj a růst.

Má široké použití při hnojení okrasných rostlin, ovoce, zeleniny a také balkónových a pokojových rostlin.

Podporuje zdravý růst rostlin a u květin i bohatou násadu květních poupat a následné kvetení. Obsahuje rychle a snadno přijatelné živiny.

Velikost balení: 1 l

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
185 Kč s DPH

Inporo je přírodní kapalné hnojivo, které účinně působí proti růstu mechu v trávníku. První účinky uvidíte již po 1–2 dnech

Inporo je vhodné i pro ekologické pěstování

Hnojivo je často využíváno také jako podzimní výživa trávníku.

Velikost balení: 250 ml

185 Kč s DPH

INPORO Pro Trima M zlepšuje úrodnost půdy a zvyšuje odolnost rostlin zejména vůči abiotickému stresu a přezimování. Jeho použití vylepšuje úrodnost půdy, ale také klíčivost semen a tvorbu kořenového systému rostlin.

Jedná se o rostlinný biostimulant, který tvoří 2 kmeny houby Trichoderma a živný substrát. Trichoderma je mikroskopická půdní houba. Ta rozkládá patogenní zárodky půdních chorob, jako jsou např. hlízenka obecná, thielaviopsis basicola a jiné.

Tento přírodní přípravek je vhodný pro různé typy půd a rostlin. Navíc je vhodné ho použít kdykoli v průběhu vegetace.

INPORO Pro Trima M je registrován k použití pro všechny druhy zeleniny, bylinky, ovoce, ovocné stromy a okrasné rostliny.

175 Kč s DPH

Organické hnojivo od značky Weiki je čistě přírodním produktem, který má vysoký obsah živin a stopových prvků. Navíc obsahuje také velké množství fosforu, který zajistí sladké plody a bohaté květy.

Živiny z organického hnojiva jsou do půdy uvolňovány postupně. Díky tomu zlepšují kvalitu půdy, udržují jí v harmonii a snižují nároky na zalévání rostlin.

Doporučujeme hnojivo kombinovat s probiotiky Weiki, které zajistí 100% využití všech dodaných prospěšných prvků.

191 Kč s DPH

České organické hnojivo Hnojík je je čistě přírodním, sypkým hnojivem, které obsahuje cenné živiny a organické látky pro všechny fáze růstu rostlin. Obsahuje vyvážené množství N, P a K, které je dále přirozeně doplněno o vápník a magnesium.

Hnojík  je tvořen z exkrementů moučnatých červů a zbytků jejich podestýlky. Do půdy se uvolňuje postupně a podporuje půdní život a tvorbu humusu.

Hnojivo má repelentní a uzdravovací účinky na napadené rostliny a lze ho použít i jako startér či urychlovač kompostu. V kombinace se svlečkou dochází k rychlejšímu nástupu účinku.

Využívá se k přihnojení všech druhů rostlin – venkovních i pokojových, prohnojení květinových záhonů, stromů, keřů a trávníků. Lze ho využít pro přípravu půdy před výsadbou jahod, brambor, obilovin. Mimo jiné se používá i v ovocnářství, zelinářství a vinařství.

Hnojivo se nepoužívá zejména u orné půdy v době, kdy dochází k výsevu či výsadbě a poté sklizni. Omezení je z toho důvodu, aby nedošlo ke kontaminaci rostlin v zemědělském použití.

64 Kč s DPH

Inporo Aminocat je vhodné použít k ošetření zeleniny, ovocných stromů, drobného ovoce a vinné révy, u kterých zvyšuje úrodu.

Jedná se o biostimulant, který dodá rostlinám okamžitou energii. Tento rostlinný přípravek je na přírodní bázi

Zrychluje růst rostlin a má výrazný regenerační a antistresové účinek. Rostlinám pomáhá zejména po mechanickém poškození či poškození mrazem, teplem a herbicidy.

126 Kč s DPH

Aktivátor do jezírka je biologický přípravek, který zamezí tvorbě nežádoucích řas, účinně rozkládá nečistoty organického původu, pročišťuje vodu, likviduje se zápach, zabraňuje tvorbě organických usazenin na dně jezírka, likviduje rybí výkaly, zbytky odumřelých rostlin a projasňuje vodu. Efekt účinku nastává postupně a je dlouhodobý.

Je neškodný pro vodní organismy, nastavuje biologickou rovnováhu a je šetrný k životnímu prostředí. Přípravek je vhodné používat po celý rok.

238 Kč s DPH

Hnojivo na levandule a rozmarýny je vyrobeno z mouček živočišného původu, kakaových slupek a je obohaceno mořskou rasou.

Obsahuje organické látky, základní živiny, ale i stopové prvky a další biologicky aktivní látky (např. esenciální aminokyseliny) jako přirozenou součást použitých surovin.

Vysoký obsah organických látek a složení hnojiva zlepšuje půdní strukturu.

Hnojivo zvyšuje sorpční kapacitu i biologickou aktivitu pudy.

Mořská řasa obsahuje kromě základních i stopových živin celou řadu přírodních aminokyselin, oligopeptidu a auxinu (rostlinných hormonu), které příznivě ovlivňují růst a vývoj rostlin.

Velikost balení: 2 kg

188 Kč s DPH

Přírodní probiotika od značky WEIKI pro jahody a drobné ovoce zajistí jejich zdravý růst a vysokou úrodu.

Mikroorganismy podporují celkovou vitalitu rostliny. Rostlina lépe a více využívá živiny z použitého hnojiva a posílí se jí kořenový systém.

Probiotika pomáhají jahodám a jinému drobnému ovoci lépe snášet stres, urychlit jejich regeneraci a potlačit patogeny.

Jsou vhodné pro ekologické i konvexní pěstování, bez GMO.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se