×

Kategorie

Hoštické guáno - granulované BIO hnojivo - 1 kg

Hoštické guáno je přípravek, který je doplněný o melasu a kakaové slupky. Toto čistě přírodní hnojivo je dodáváno ve formě granulí, které se postupně vstřebávají. Výhodou je delší účinnost a rovnoměrné dávkování.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky, kde je využíván zdejšími obyvateli jako přírodní hnojivo.

Hnojivo dodává rostlinám potřebné živiny a to po celé vegetační období. Živiny jsou dodávány v takové formě, která je kořenovým systémem rostlin dobře přijímaná. Jelikož se jedná o čistě přírodní složení, nedochází k poškození rostlin nebo zasolení půdy.

Granulované hnojivo lze použít v interiéru nebo na zahradě. Je vhodné k základnímu hnojení na jaře a podzim a k přihnojování rostlin během vegetace.

Číst víceShow less
188 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000731
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hoštické guáno?

  • Aplikujte rozhozem a mírným zapravením do zeminy nebo smícháním se substrátem.
  • Složení: 8% N + 4% P2O5 + 7% K2O.
  • Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000731

Parametry

Použití
Univerzální
Druh hnojiva
Granulované
Výrobce
Forestina
Související produkty
224 Kč s DPH

Lopatka Fiskars Solid je skvělým pomocníkem při výsevu všech druhů osiv.

Z doudílného nástroje je integrováno čtvero náčiní – lžička na osivo, ostrý hrot, rozšiřující lopatka a měřítko s anglickou a metrickou stupnicí, které je dobře čitelné a navíc odolné proti jakémukoliv porušení.

Je velmi lehká, přitom pevná a odolná vůči ohnutí. Díky použitému materiálu FiberComp odolává povětrnostním vlivům a korozi.

166 Kč s DPH

Síran draselný MINERAL je univerzální hnojivo bez chloridů, které je vhodné k základnímu podzimnímu nebo jarnímu hnojení a přihnojování rostlin.

Hnojivo je určeno pro rostliny, které jsou citlivé na chlór, např. brambory, košťálová zelenina, ovocné stromy a další.

Obsahuje síru a oxid draslíku, který je rozpustný ve vodě. Díky vysokému obsahu draslíku je hnojivo vhodné pro brambory. Navíc ovlivňuje vodní režim rostlin a zvyšuje mrazuvzdornost rostlin.

223 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

172 Kč s DPH

Choroby růží STOP obsahuje ve vodě rozpustné granule (WG), které pomáhají před černou skvrnitostí a padlí růžovému na růžích.

Používá se také proti strupovitosti a padlí na jabloních a hrušních, proti americkému padlí na angreštu a proti helminthosporióze máku. Navíc je využitelný na skvrnitost listů třešní, višní nebo okrasných rostlin.

Přípravek slouží k prevenci proti těmto chorobám nebo k samotné léčbě.

Tento fungicid se aplikuje postřikem přímo na postiženou část rostlin.

Ochranná lhůta je 3–28 dní v závislosti na druhu rostliny.

247 Kč s DPH

Vypichovák značky Stocker je kvalitním kouskem zahradního nářadí.

Jedná se o ocelový vypichovák s masivní plastovou rukojetí, který díky závitu můžeme našroubovat na dlouhou násadu na nářadí.

Velkou výhodou vypichováku je nízká hmotnost a délka, která zajistí snadnou manipulaci při vypichování plevele.

59 Kč s DPH

Jedná se o přírodní hnojivo, vyráběné z trusu žížal. Ty ho při trávení nasytí užitečnými mikroorganismy, které uvolňují živiny vázané v půdě. 

Použitím tohoto hnojiva vylepšíte vlastnosti půdy, její schopnost zadržovat vodu a omezíte vylučování živin.

Toto hnojivo zajistí rostlině ideální podmínky pro její růst po dlouhou dobu. 

Balení obsahuje 30 ks tyčinek.

159 Kč s DPH

Guáno je čistě přírodní surovina, vzniklá mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky. Vzhledem ke svému složení je po staletí využívána místními obyvateli v zemědělství jako vynikající přírodní hnojivo. Úpravou do tekutého stavu se Guáno stává vhodným hnojivem pro pěstování rostlin v bytě i venkovním prostoru

Guáno poskytuje rostlinám potřebné živiny po celé vegatační období ve formě, ve které jsou živiny kořenovým systémem dobře přijímány. Protože se jedná o přírodní surovinu, nedochází při správném dávkování k poškození rostlin a zasolení půdy. Půda si tak udržuje svoji vzdušnost a úrodnost.

Velikost balení: 500 ml

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
410 Kč s DPH

BioExpert do jezírka je biologický přípravek, který zamezí tvorbě nežádoucích řas a účinně rozkládá nečistoty organického původu. 

Je neškodný pro vodní organismy a rostliny, protože neobsahuje chemické látky. 

Pravidelné používání zvyšuje průhlednost vody.

Velikost balení: 250 g/vystačí na 5 m3

106 Kč s DPH

AgroBio Plodová zelenina je přírodní koncentrát vyrobený z bylinek, převážně z přesličky a kopřivy.

Používá se pro zvýšení odolnosti plodové zeleniny, podporuje její správný růst, tvorbu plodů a pomáhá zvyšovat obranyschopnost rajčat, paprik nebo okurek

Doporučujeme jej také proti abiotickému stresu. Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat.

Doporučujeme pro ekologické pěstování.

Velikost balení: 100 ml

198 Kč s DPH

Bakterie do jezírka Bacti JR jsou přírodním a ekologickým biaoktivním výrobkem, který nezanechává žádnou chemickou stopu a je bezpečný pro živočichy i rostliny.

Tento vysoce účinný přípravek nastolí již po několika týdnech úplnou biologickou rovnováhu ve vodě. Díky svému složení vyčistí kalnou vodu, omezí růst řas a sinic a s tím spojené výrazně snížení hladiny chlorofylu A a zvýší obsah kyslíku ve vodě.

Díky pravidelnému používání bakterií do jezírka dochází k jejich reprodukci a jezírko je neustále čisté.

Jedno balení o hmotností 100 g obsahuje až 200 miliard bakterií.

113 Kč s DPH

Hnojivo pro Zelené pokojové rostliny od značky AgroBio je vyrobeno z léčivých bylinek (převážně z kopřivy a levandule). Jedná se o přírodní produkt vhodný k ekologickému pěstování.

Benefity hnojiva AgroBio:

  • Podpora správného růstu a zelené barvy listů. 
  • Zvýšený lesk listů.
  • Zajištění obranyschopnosti rostlin.
  • Bezpečné pro lidi i domácí zvířata.
  • Vhodné pro celoroční péči o pokojové rostliny (zejména fíkusy, šeflery, palmy nebo vuccy).

Postřik vás překvapí příjemnou bylinkovou vůni, je možné ho aplikovat v uzavřených prostorách

191 Kč s DPH

České organické hnojivo Hnojík je je čistě přírodním, sypkým hnojivem, které obsahuje cenné živiny a organické látky pro všechny fáze růstu rostlin. Obsahuje vyvážené množství N, P a K, které je dále přirozeně doplněno o vápník a magnesium.

Hnojík  je tvořen z exkrementů moučnatých červů a zbytků jejich podestýlky. Do půdy se uvolňuje postupně a podporuje půdní život a tvorbu humusu.

Hnojivo má repelentní a uzdravovací účinky na napadené rostliny a lze ho použít i jako startér či urychlovač kompostu. V kombinace se svlečkou dochází k rychlejšímu nástupu účinku.

Využívá se k přihnojení všech druhů rostlin – venkovních i pokojových, prohnojení květinových záhonů, stromů, keřů a trávníků. Lze ho využít pro přípravu půdy před výsadbou jahod, brambor, obilovin. Mimo jiné se používá i v ovocnářství, zelinářství a vinařství.

Hnojivo se nepoužívá zejména u orné půdy v době, kdy dochází k výsevu či výsadbě a poté sklizni. Omezení je z toho důvodu, aby nedošlo ke kontaminaci rostlin v zemědělském použití.

270 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Symbivit Bonsai využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosůkrásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro bonsaje, některé listnaté stromy, keře a okrasné jehličnany.

Velikost balení: 150 g

108 Kč s DPH

AgroBio Bylinky je přírodní produkt vyrobený z dubu a kopřivy.

Je vhodný pro růst a vitalitu bylinek, zvyšuje jejich odolnost a podporuje zelenou barvu.

Lze použít pro všechny druhy bylinek, lze jej využít v bytě i na zahradě. Po jeho použití lze bylinky ihned konzumovat.

Postřik doporučujeme také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště).

Doporučujeme pro ekologické pěstování.

Velikost balení: 100 ml

159 Kč s DPH

Dusíkaté vápno je víceúčelové, pozvolně působící granulované hnojivo, které lze využít k pěstování zeleniny, ovoce, jahod či brambor. 

Rozkládá se beze zbytku a nezanechává v rostlinách žádné škodlivé látky.

Hnojivo je určeno především k dezinfekci půdy před výsadbou, pro obnovu trávníku a k urychlení zrání kompostů.

Likviduje původce houbových chorob, hubí a odpuzuje živočišné škůdce v půdě – slimáky, háďátka, plže, ponravy a jiné. 

Vhodné pro BIO pěstování.

Velikost balení: 1 kg

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se