×

Kategorie

×

Hoštická trojkombinace - granulované BIO hnojivo - 2,5 kg

Hoštická trojkombinace je přípravek určený k základnímu hnojení na záhonech, ve sklenících a nebo pařeništích. Půdu doplňuje o základní živiny a stopové prvky a navíc zvyšuje podíl humusu.

Tato unikátní směs je složena ze tří čistě přírodních složek – mleté rohoviny, přírodního NPK s guánem a granulovaného kravského hnoje.

Hnojivo je vhodné zejména k pěstování ovoce a zeleniny, ale lze jej použít i na okrasné rostliny a stromy.

Číst víceShow less
258 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000732
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hoštickou trojkombinaci?

  • Aplikujte rozhozem a mírným zapravením do zeminy nebo smícháním se substrátem.
  • Složení: 7% N + 2% P2O5 +4% K2O.
  • Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000732

Parametry

Použití
Okrasné rostliny
Zelenina a ovoce
Druh hnojiva
Granulované
Výrobce
Forestina
Související produkty
188 Kč s DPH

Hoštické guáno je přípravek, který je doplněný o melasu a kakaové slupky. Toto čistě přírodní hnojivo je dodáváno ve formě granulí, které se postupně vstřebávají. Výhodou je delší účinnost a rovnoměrné dávkování.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky, kde je využíván zdejšími obyvateli jako přírodní hnojivo.

Hnojivo dodává rostlinám potřebné živiny a to po celé vegetační období. Živiny jsou dodávány v takové formě, která je kořenovým systémem rostlin dobře přijímaná. Jelikož se jedná o čistě přírodní složení, nedochází k poškození rostlin nebo zasolení půdy.

Granulované hnojivo lze použít v interiéru nebo na zahradě. Je vhodné k základnímu hnojení na jaře a podzim a k přihnojování rostlin během vegetace.

224 Kč s DPH

Lopatka Fiskars Solid je skvělým pomocníkem při výsevu všech druhů osiv.

Z doudílného nástroje je integrováno čtvero náčiní – lžička na osivo, ostrý hrot, rozšiřující lopatka a měřítko s anglickou a metrickou stupnicí, které je dobře čitelné a navíc odolné proti jakémukoliv porušení.

Je velmi lehká, přitom pevná a odolná vůči ohnutí. Díky použitému materiálu FiberComp odolává povětrnostním vlivům a korozi.

166 Kč s DPH

Síran draselný MINERAL je univerzální hnojivo bez chloridů, které je vhodné k základnímu podzimnímu nebo jarnímu hnojení a přihnojování rostlin.

Hnojivo je určeno pro rostliny, které jsou citlivé na chlór, např. brambory, košťálová zelenina, ovocné stromy a další.

Obsahuje síru a oxid draslíku, který je rozpustný ve vodě. Díky vysokému obsahu draslíku je hnojivo vhodné pro brambory. Navíc ovlivňuje vodní režim rostlin a zvyšuje mrazuvzdornost rostlin.

223 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

172 Kč s DPH

Choroby růží STOP obsahuje ve vodě rozpustné granule (WG), které pomáhají před černou skvrnitostí a padlí růžovému na růžích.

Používá se také proti strupovitosti a padlí na jabloních a hrušních, proti americkému padlí na angreštu a proti helminthosporióze máku. Navíc je využitelný na skvrnitost listů třešní, višní nebo okrasných rostlin.

Přípravek slouží k prevenci proti těmto chorobám nebo k samotné léčbě.

Tento fungicid se aplikuje postřikem přímo na postiženou část rostlin.

Ochranná lhůta je 3–28 dní v závislosti na druhu rostliny.

247 Kč s DPH

Vypichovák značky Stocker je kvalitním kouskem zahradního nářadí.

Jedná se o ocelový vypichovák s masivní plastovou rukojetí, který díky závitu můžeme našroubovat na dlouhou násadu na nářadí.

Velkou výhodou vypichováku je nízká hmotnost a délka, která zajistí snadnou manipulaci při vypichování plevele.

159 Kč s DPH

Guáno je čistě přírodní surovina, vzniklá mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky. Vzhledem ke svému složení je po staletí využívána místními obyvateli v zemědělství jako vynikající přírodní hnojivo. Úpravou do tekutého stavu se Guáno stává vhodným hnojivem pro pěstování rostlin v bytě i venkovním prostoru

Guáno poskytuje rostlinám potřebné živiny po celé vegatační období ve formě, ve které jsou živiny kořenovým systémem dobře přijímány. Protože se jedná o přírodní surovinu, nedochází při správném dávkování k poškození rostlin a zasolení půdy. Půda si tak udržuje svoji vzdušnost a úrodnost.

Velikost balení: 500 ml

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
188 Kč s DPH

Přírodní probiotika od značky WEIKI pro květiny zajistí bohatší kvetení rostliny na dlouhou dobu.

Mikroorganismy podporují lepší růst a celkovou vitalitu rostliny. Rostlina lépe a více využívá živiny z použitého hnojiva a posílí se jí kořenový systém.

Probiotika pomáhají rostlinám lépe snášet stres, urychlit jejich regeneraci a potlačit patogeny.

Jsou vhodné pro ekologické i konvexní pěstování, bez GMO.

225 Kč s DPH

Čistě přírodní hnojivo Conavit bylo speciálně vyvinuto k organickému pěstování rostlin, jelikož nezanechává žádné škodlivé zbytky v půdě a neznečišťuje vodní toky.

Ve spojení s mykorhozními houbami funguje toto hnojivo nejlépe – získávají z něj živiny, které se postupně uvolňují a podporují růst a vitalitu rostlin po celou vegetaci.

Výhodou tohoto pevného hnojiva je, že nemůže být vyplaveno vodou jako ostatní rozpustná chemická hnojiva.

Určeno pro všechny druhy rostlin.

Velikost balení: 150 g

175 Kč s DPH

Organické hnojivo od značky Weiki je čistě přírodním produktem, který má vysoký obsah živin a stopových prvků. Navíc obsahuje také velké množství fosforu, který zajistí sladké plody a bohaté květy.

Živiny z organického hnojiva jsou do půdy uvolňovány postupně. Díky tomu zlepšují kvalitu půdy, udržují jí v harmonii a snižují nároky na zalévání rostlin.

Doporučujeme hnojivo kombinovat s probiotiky Weiki, které zajistí 100% využití všech dodaných prospěšných prvků.

238 Kč s DPH

Hnojivo na levandule a rozmarýny je vyrobeno z mouček živočišného původu, kakaových slupek a je obohaceno mořskou rasou.

Obsahuje organické látky, základní živiny, ale i stopové prvky a další biologicky aktivní látky (např. esenciální aminokyseliny) jako přirozenou součást použitých surovin.

Vysoký obsah organických látek a složení hnojiva zlepšuje půdní strukturu.

Hnojivo zvyšuje sorpční kapacitu i biologickou aktivitu pudy.

Mořská řasa obsahuje kromě základních i stopových živin celou řadu přírodních aminokyselin, oligopeptidu a auxinu (rostlinných hormonu), které příznivě ovlivňují růst a vývoj rostlin.

Velikost balení: 2 kg

96 Kč s DPH

Natura bylinková zahrádka, certifikované ekologické organické hnojivo, bývá s oblibou využíváno nejen pro své skvělé účinky, ale také nezávadnost pro naše domácí mazlíčky.

Přípravek bývá používán především k hnojení bylinkových záhonů a zahrádek. Toto hnojivo napomáhá produkci silic a zesiluje tak aroma a chuť hnojených rostlin.

185 Kč s DPH

INPORO Pro Trima M zlepšuje úrodnost půdy a zvyšuje odolnost rostlin zejména vůči abiotickému stresu a přezimování. Jeho použití vylepšuje úrodnost půdy, ale také klíčivost semen a tvorbu kořenového systému rostlin.

Jedná se o rostlinný biostimulant, který tvoří 2 kmeny houby Trichoderma a živný substrát. Trichoderma je mikroskopická půdní houba. Ta rozkládá patogenní zárodky půdních chorob, jako jsou např. hlízenka obecná, thielaviopsis basicola a jiné.

Tento přírodní přípravek je vhodný pro různé typy půd a rostlin. Navíc je vhodné ho použít kdykoli v průběhu vegetace.

INPORO Pro Trima M je registrován k použití pro všechny druhy zeleniny, bylinky, ovoce, ovocné stromy a okrasné rostliny.

211 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Symbivit Universal využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosů, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro kvetoucí rostliny, popínavé rostliny, pokojové rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé listnaté stromy a keře

Nehodí se pro pěstování většiny jehličnanů, orchidejí, rododendronů, azalek, vřesů a brukvovitých či merlíkovitých rostlin.

Velikost balení: 150 g

188 Kč s DPH

Přírodní probiotika od značky WEIKI pro celou zahradu zajistí bohatší a sladší úrodu a navíc zlepší celkovou vitalitu zeleniny.

Mikroorganismy podporují lepší růst i kvetení a urychlí také dozrávání plodů. Rostlina lépe a více využívá živiny z použitého hnojiva a posílí se jí kořenový systém.

Probiotika pomáhají rostlinám lépe snášet stres, urychlí jejich regeneraci a potlačí patogeny.

Jsou vhodné pro ekologické i konvexní pěstování, bez GMO.

Probiotika jsou vhodné zejména pro zeleninu, trávník, dřeviny, keře, květiny, drobné ovoce, bylinky a další rostliny.

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se