×

Kategorie

×

Plod a květ - Kristalon - 500 g

Kristalon Plod a květ, oblíbené krystalické hnojivo zamezující žloutnutí listů, je prodávané na českém trhu již od roku 1996. 

Podporuje růst, násadu a vybarvení květů a plodů hnojených rostlin. Přípravek se dočkal velké obliby především pro své jednoduché použití a skvělé výsledky.

Hnojivo je možné použít pro hnojení ovoce, zeleniny, okrasných rostlin, stromů, keřů a dalších rostlin.

Číst víceShow less
169 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000141
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít Kristalon?

  • Hnojivou zálivku provádějte 1x týdně v době kvetení a tvorby plodů
  • Do 10 l vody nasypte 1 odměrku hnojiva (10 g), zamíchejte a zálivku proveďte na mírně vlhký substrát.
  • Hnojivo je možné aplikovat i na list formou postřiku.
  • Dávkování: 1 odměrka (10 g) na 10 l zálivky.
  • Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000141

Parametry

Použití
Okrasné rostliny
Stromy
Zelenina a ovoce
Druh hnojiva
Pevné
Velikost balení
500 g
Výrobce
Agro
Související produkty
136 Kč s DPH

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/552-hmyz

Solabiol AFIK AE je přírodní insekticid určený k hubení mšic, roztočů a dalšího hmyzu na růžích, okrasných rostlinách a zelenině.

Přípravek je přírodního charakteru na bázi polysacharidů a je připraven k okamžitému použití. 

Na povrchu rostlin vytváří lepivý povlak, který zahubí škůdce, ale pro samotné rostliny je neškodný.

Solabiol AFIK AE je bez ochranné lhůty.

172 Kč s DPH

Past na slimáky je bezpečnou, účinnou a ekologicky nezávadnou pastí, která chrání rostliny na zahradách a záhonech proti slimákům a hlemýžďům.

Past má nenápadný design a je šetrná k životnímu prostředí. Navíc je bezpečná a nezávadná pro domácí zvířata nebo divokou zvěř.

V balení naleznete 2 ks pasti.

178 Kč s DPH

Sprej slouží k odpuzování krtků a hrabošů z podzemních chodeb a to velmi inovativním způsobem. Celý obsah nádoby se uvolní jediným stiskem, následně aerosol vyplní kompletní systém tunelů a zachytí se na jejich stěnách.

Přípravek obsahuje aktivní složky rostlinného původu, které ekologickou cestou odpuzují podzemní škůdce.

Plné účinnosti se dosáhne do 24 hodin od aplikace. Sprej je účinný minimálně 2 týdny.

Produkty od firmy BROS z řady Zelená síla na likvidaci hmyzu jsou složeny pouze z účinných látek rostlinného původu.

502 Kč s DPH

Křemenitý prášek ve spreji je praktický pomocník v boji s obtížným hmyzem

Využijete ho ve vnitřních prostorách – doma, v práci, v autě atd. 

Účinnou látkou je oxid křemičitý, který působí proti škůdcům, ale je maximálně bezpečný pro lidi a pro zvířata. 

Působí proti štěnicím, blechám, mravencům, roztočům či dalšímu lezoucímu hmyzu. 

Velikost balení: 500 ml

138 Kč s DPH

Jedná se o ochranný přípravek používaný v boji proti všem druhům slimáků a plzáků ve formě granulí. Přípravek je vhodný k ochraně zeleniny a okrasných rostlin. Slimáci je aktivně vyhledávají a konzumují.

Obsahují látky Lore a Bitrex, které odpuzují psy.

Balení o hmotnosti 250 g vystačí přibližně na 350 m2 plochy. 

338 Kč s DPH

Neudosan proti škůdcům je ochranný prostředek firmy Neudorff určený k ochraně okrasných rostlin, zeleniny, bobulovin, jahodníků či dřevin proti škůdcům jako jsou mšice, molice a svilušky.

Přípravek je možno používat i v uzavřených prostorech. 

117 Kč s DPH

Prostředek spolehlivě ničí mravence biologicky šetrným způsobem. Je vyroben z potravinářských surovin a je šetrný k přírodě. 

Přípravek je velmi rychlý s dlouhodobým účinkem. Hodí se k používání do domácností, na okrasné trávníky, do skleníků či fóliovníků.

Lze aplikovat formou postřiku či zálivky do hnízd. 

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
161 Kč s DPH

Jedná se o rostlinný biostimulant ve formě jemného sušeného prášku. Ten je obohacený o aktivní spory bakterie zvané Bacillus amyloliquefaciens.

Tato bakterie hraje důležitou roli ve výrobě fytoalexinů, což jsou chemické látky, které podporují růst rostlin a jejich přirozenou obranyschopnost proti nepříznivým vlivům. 
Přípravek účinně podporuje klíčení, zdravý růst a celkovou vitalitu cibulových rostlin.

Bakterie rovněž pomáhají rozkládat organický materiál v půdě, což rostlinám zajišťuje lepší výživu.

Přípravek je určen především pro máčení česneku a jiných cibulových rostlin před výsadbou. Jeho aplikace je však vhodná i během vegetačního období, kdy podporuje růst a vitalitu rostlin.

Je také vhodný pro použití v ekologickém zemědělství, protože neomezuje úrodu, nemá vliv na následující plodiny a je šetrný k životnímu prostředí.

211 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Symbivit Universal využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosů, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro kvetoucí rostliny, popínavé rostliny, pokojové rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé listnaté stromy a keře

Nehodí se pro pěstování většiny jehličnanů, orchidejí, rododendronů, azalek, vřesů a brukvovitých či merlíkovitých rostlin.

Velikost balení: 150 g

138 Kč s DPH

BoPon hnojivo pro rajčata a okurky je oblíbené vícedruhové minerální hnojivo určené pro hnojení všech druhů zeleniny, především však rajčat a okurek.

Přípravek podporuje růst a výnosnost hnojených rostlin. Balení postačí k ošetření plochy až 40 m2

Velikost balení: 1 kg

178 Kč s DPH

Pomocný přípravek Algavit je vhodný k ošetření rostlin během jejich vegetační sezóny. Lze jej také uplatnit v zemědělství.

Produkt je v podobě rozpustného prášku z mořských řas, který funguje jako přírodní stimulátor pomáhající rostlinám správně růst a vyvíjet se.

Určen pro zeleninu, pokojové rostliny, balkónové a jiné rostliny nebo údržbu trávníku.

Velikost balení: 100 g

Dostupnost 09/2024
204 Kč s DPH

Rizocore je mikrobiální rostlinný pomocný přípravek kombinující houby a bakterie, díky kterým pozitivně ovlivňuje vitalitu rostlin, jejich zdravotní stav, a tím i celkový výnos.
Napomáhá rozvoji kořenů a bakterie kořeny zároveň chrání a zpřístupňuje hůře přijímatelné živiny.

Rizocore chrání cibuloviny během celé vegetace.

Přípravek je použitelný nejen na cibule česneku, ale i na další zeleninu, zemědělské plodiny, ovocné a okrasné rostliny.

Velikost balení: 2 g

188 Kč s DPH

Hoštické guáno je přípravek, který je doplněný o melasu a kakaové slupky. Toto čistě přírodní hnojivo je dodáváno ve formě granulí, které se postupně vstřebávají. Výhodou je delší účinnost a rovnoměrné dávkování.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky, kde je využíván zdejšími obyvateli jako přírodní hnojivo.

Hnojivo dodává rostlinám potřebné živiny a to po celé vegetační období. Živiny jsou dodávány v takové formě, která je kořenovým systémem rostlin dobře přijímaná. Jelikož se jedná o čistě přírodní složení, nedochází k poškození rostlin nebo zasolení půdy.

Granulované hnojivo lze použít v interiéru nebo na zahradě. Je vhodné k základnímu hnojení na jaře a podzim a k přihnojování rostlin během vegetace.

183 Kč s DPH

Kristalon Gold je novým produktem z řady hnojiv Kristalon. Jde o unikátní produkt, který obsahuje aktivátor kvetení, což je speciální forma fosforu, kterou umí rostliny okamžitě přijmout a zpracovat a následně vyvolat intenzivnější kvetení a bohatší nárůst kořenového systému. Rostliny jsou zelenější, více kvetou a plodí.

Hnojivo je možné použít pro hnojení ovoce, zeleniny a okrasných rostlin.

Velikost balení: 500 g

191 Kč s DPH

České organické hnojivo Hnojík je je čistě přírodním, sypkým hnojivem, které obsahuje cenné živiny a organické látky pro všechny fáze růstu rostlin. Obsahuje vyvážené množství N, P a K, které je dále přirozeně doplněno o vápník a magnesium.

Hnojík  je tvořen z exkrementů moučnatých červů a zbytků jejich podestýlky. Do půdy se uvolňuje postupně a podporuje půdní život a tvorbu humusu.

Hnojivo má repelentní a uzdravovací účinky na napadené rostliny a lze ho použít i jako startér či urychlovač kompostu. V kombinace se svlečkou dochází k rychlejšímu nástupu účinku.

Využívá se k přihnojení všech druhů rostlin – venkovních i pokojových, prohnojení květinových záhonů, stromů, keřů a trávníků. Lze ho využít pro přípravu půdy před výsadbou jahod, brambor, obilovin. Mimo jiné se používá i v ovocnářství, zelinářství a vinařství.

Hnojivo se nepoužívá zejména u orné půdy v době, kdy dochází k výsevu či výsadbě a poté sklizni. Omezení je z toho důvodu, aby nedošlo ke kontaminaci rostlin v zemědělském použití.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se