×

Kategorie

×

EXPERT trávníkové hnojivo 3v1 - Forestina Grass - 1 kg

EXPERT 3v1 je ve vodě rozpustné krystalické hnojivo s obsahem hlavních živin, hořčíku a železa. Je určené pro hnojení všech typů travnatých ploch.

Přípravek podporuje správný růst, regeneraci a zdravý vzhled hnojené plochy, navíc z této plochy také napomáhá odstranit mech a podporuje rozklad travní plsti.

Přípravek je aplikován ve formě zálivky, která zajišťuje okamžité vstřebání živin listovou plochou a následně kořenovým systémem hnojených trávníků. 

Velikost balení: 1 kg

Číst víceShow less
249 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000137
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít EXPERT trávníkové hnojivo 3v1?

  • Hnojivo se aplikuje na trávník formou zálivky.
  • Doporučené množství hnojiva smíchejte s vodou a trávník hnojte vždy ráno nebo večer, nikdy za přímého slunce. 
  • Aplikaci opakujte 1x za 14 dní. 
  • Dávkování: 20 g hnojiva na 10 litrů vody (vystačí až na 6 m2).
  • Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000137

Parametry

Použití
Trávník
Druh hnojiva
Pevné
Související produkty
223 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

259 Kč s DPH

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/travniky-travni-smesi/hnojivo-na-travniky

Rostlinný přípravek Turfcomp je tzv. travní kondicionér s obsahem přírodního hnojiva, mykorhizních hub a absorpčních granulí, které uchovávají půdní vlhkost.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout krásnějšího vzhledulepší hustoty a vitality trávníku.

Přípravek navíc zlepšuje uchycení, růst a zvyšuje odolnost trávníku vůči suchu a stresu. Pomáhá také zpevňovat půdní povrch a brání vzniku eroze.

Velikost balení: 750 g

Sleva 20%
87 Kč s DPH 109 Kč

Pachový přípravek proti krtkům je prostředek k humánnímu omezení výskytu krtků a jiných zvířat v oblastech, kde jsou nežádoucí.

Přípravek v podobě pachových sáčků umístíte do všech krtin, které se nachází na vaší zahrádce. 

Krtky odpuzuje právě jejich pach a v jeho blízkosti nevydrží dlouho

Obsah balení je 2 ks pachových sáčků.

185 Kč s DPH

Inporo je přírodní kapalné hnojivo, které účinně působí proti růstu mechu v trávníku. První účinky uvidíte již po 1–2 dnech

Inporo je vhodné i pro ekologické pěstování

Hnojivo je často využíváno také jako podzimní výživa trávníku.

Velikost balení: 250 ml

178 Kč s DPH

Ledek vápenatý je minerální hnojivo, které má široké využití jak v zahradě, tak v zemědělské výrobě. Je vhodné pro všechny plodiny a kultury (ovoce, zelenina, okrasné rostliny) s výjimkou rostlin vápnostřežných (azalky, rododendrony, brusinky, kanadské borůvky a jiné). 

Pro rychlý účinek provádíme přihnojování v průběhu vegetace postřikem na list.

Pro zmírnění účinku kyselosti je využíván zvláště na kyselých půdách, kde se jeho vlastnosti projeví nejlépe. Velice vhodný je na hnojení všech druhů trávníků. Obsažený vápník má velice příznivý vliv na potlačení tvorby mechu

Velikost balení: 2,5 kg

237 Kč s DPH

Travin je kombinované granulované hnojivo pro výživu trávníku a udržování bez plevele.

Přípravek obsahuje vyvážené množství draslíku, dusíku, fosforu, hořčíku a stopových prvků s optimálním množstvím 2 herbicidů. Rozpustné látky, obsažené v přípravku TRAVIN, výživné látky a herbicidy se postupně uvolňují mírnými vodními srážkami a do rostlin pronikají hlavně prostřednictvím kořenů. 

Minerální složka zaručuje velmi dobrou výživu trávníku. Přítomnost zeolitového substrátu vzhledem ke svým absorbčním schopnostem zaručuje rovnoměrné a pravidelné přijímání živin a ochranářských látek v dané lokalitě, dále zlepšuje vodní režim, struktury půdy a optimalizuje PH.

Hnojivo postačí na 27 m2.

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
185 Kč s DPH

Inporo je přírodní kapalné hnojivo, které účinně působí proti růstu mechu v trávníku. První účinky uvidíte již po 1–2 dnech

Inporo je vhodné i pro ekologické pěstování

Hnojivo je často využíváno také jako podzimní výživa trávníku.

Velikost balení: 250 ml

286 Kč s DPH

Červený jetel jako zelené hnojení je skvělým pomocníkem pro zlepšení struktury a plodnosti zahradní půdy.

Pěstování jetele má přímý dopad na zvýšení výnosů a kvality následně pěstovaných plodin, včetně zeleniny a okrasných rostlin.

Silné kůlové kořeny efektivně provzdušňují půdu a umožňují vzniku půdních bakterií, tzv. rhizobií, které fixují dusík. Díky tomu dochází k přirozenému obohacování půdy o živiny, které má přímý vliv na růst a vývoj rostlin.

126 Kč s DPH

BoPon Mech stop, kvalitní vícesložkové minerální travní hnojivo s vyšším obsahem dusíku, podporuje zdravý růst hnojených trávníků a zamezujeme na nich růstu mechu.

Přípravek je vhodný pro hnojení všech typů trávníků.

Velikost balení: 1 kg

Novinka
82 Kč s DPH

Jetel inkarnát patří mezi významnou hospodářskou rostlinu, která je producentem bohatého množství biomasy. Díky tomu přispívá k ochraně půdy před přímými slunečními paprsky a erozí.

Rostlina má listy i stonky pokryty chloupky a během květu vytváří klasy v odstínech purpurové a červené barvy.

Jetel je velmi ceněnou rostlinou díky kořenovým bakteriím, které jsou důležité při procesu rozkladu živin v přípravné fázi pěstování nebo také po sklizni různých druhů zeleniny. Často se používá jako krmivo pro hospodářská zvířata.

Jedná se o rostlinu velmi užitečnou pro zelené hnojení, avšak je důležité si pamatovat, že má nízkou odolnost vůči nepříznivým podmínkám.

194 Kč s DPH

Krmná řepa Eckdogelb je vysoce ceněnou odrůdou, která se vyznačuje vysokým výnosem. Typicky žlutě zbarvená řepa má válcovitý tvar a šťavnatou, jemnou texturu.

Pro optimální růst a kvalitu plodů je nutné zajistit rostlinám pravidelné zalévání, adekvátní hnojení, pečlivé odstraňování plevelů a udržování půdy v kypřeném stavu.

Hodí se také k použití jako zelené hnojení, a to k obohacení půdy o organickou hmotu a živiny. Rostlina může být po sklizni nebo před plným dozráním zaorána do půdy, kde se rozloží a zlepší její úrodnost.

235 Kč s DPH

Zelené hnojení Tempo-Green je vysoce hodnotná směs semen, která byla speciálně navržena pro zelené hnojení.

Směs obsahuje semena, která mají schopnost rychlého klíčení a efektivně a rychle pokrýt půdu v zahradě hustým zeleném kobercem.

Hodí se zejména do zahrad, které bývají intenzivně využívány, a také pro přípravu půdy před výsadbou nových rostlin.

Výhodou také je zlepšení struktury půdy, podpora její biologické aktivity a zvýšení obsahu organické hmoty, což má pozitivní vliv na celkovou plodnost a zdraví půdy.

Balení o hmotnosti 500 g postačí na cca 100 m2.

190 Kč s DPH

Agro Mech stop, kvalitní vícesložkové minerální travní hnojivo s vyšším obsahem dusíku, podporuje zdravý růst hnojených trávníků a zamezujeme růstu mechu.

Působením přípravku proti mechu dochází k zaschnutí mechového porostu v trávníku. 

Přípravek je vhodný pro hnojení všech typů trávníků. 

Velikost balení: 3 kg

320 Kč s DPH

Svazenka je díky své kompatibilitě s libovolnými plodinami vhodnou pro vysetí před jakoukoliv další zahradnickou kulturou bez obav z negativních interakcí.

Podporuje zdraví a zlepšení struktury zahradní půdy, což pozitivně ovlivňuje výnosy i kvalitu pěstovaných plodin, včetně zeleniny a květin.

Bohaté, jemně modré květy se objevují od června do září. Jedná se o významný zdroj potravy pro medonosný hmyz.

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se