×

Kategorie

Hnojivo na levandule a rozmarýny - Forestina - 2 kg

Hnojivo na levandule a rozmarýny je vyrobeno z mouček živočišného původu, kakaových slupek a je obohaceno mořskou rasou.

Obsahuje organické látky, základní živiny, ale i stopové prvky a další biologicky aktivní látky (např. esenciální aminokyseliny) jako přirozenou součást použitých surovin.

Vysoký obsah organických látek a složení hnojiva zlepšuje půdní strukturu.

Hnojivo zvyšuje sorpční kapacitu i biologickou aktivitu pudy.

Mořská řasa obsahuje kromě základních i stopových živin celou řadu přírodních aminokyselin, oligopeptidu a auxinu (rostlinných hormonu), které příznivě ovlivňují růst a vývoj rostlin.

Velikost balení: 2 kg

Číst víceShow less
238 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000544
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hnojivo na levandule a rozmarýny?

  • Hnojivo se používá jako základní hnojivo při výsadbě sazenic, ale je rovněž vhodné k přihnojování již založeného porostu během vegetace.
  • K jedné sazenici je potřeba 25 g hnojiva.
  • Hnojivo důkladně promícháme se zeminou, kterou následně použijeme na zahrnutí výsadbové jamky. 
  • Při výsadbě do nádob doporučujeme dávkování 3 g hnojiva na 1 litr půdy. 
  • Více informací naleznete na obalu výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000544

Parametry

Použití
Bylinky
Druh hnojiva
Pevné
Velikost balení
2 kg
Související produkty
211 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Symbivit Universal využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosů, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro kvetoucí rostliny, popínavé rostliny, pokojové rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé listnaté stromy a keře

Nehodí se pro pěstování většiny jehličnanů, orchidejí, rododendronů, azalek, vřesů a brukvovitých či merlíkovitých rostlin.

Velikost balení: 150 g

143 Kč s DPH

Hnojivo na levandule a rozmarýny Profík je tekuté přírodní hnojivo. Přípravek je vyrobený na bázi rostlinných aminokyselin, vinázy a jemně mletého přírodního fosfátu.

Obsahuje organické látky, základní živiny, stopové prvky a další biologicky aktivní látky.

Zajistí kvalitní růst rostlin a aktivuje půdní mikroflóru

Velikost balení: 500 ml

185 Kč s DPH

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/500-samozavlazovaci-kvetinace

Samozavlažovací truhlík s délkou 40 centimetrů vybavený Smart systémem.

Smart systém je vybaven otvory v roštu pro umístění napájecího dílu (má tvar trychtýře pro snadné zalévání) a obsahuje měrku a dvě datumovky, které jsou určeny pro nastavení termínu zálivky a hnojení.

Truhlík je v hnědé barvě. 

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
111 Kč s DPH

Cererit MINERAL obsahuje stopové prvky vhodné ke hnojení ovoce, zeleniny a okrasných rostlin.

Tyto prvky vyživují kromě půdy také kořenový systém rostlin, což podporuje jejich zdravý růst a výnosnost.

Jedná se o univerzální granulované hnojivo bez přídavku chlóru.

Velikost balení: 1 kg

156 Kč s DPH

Kristalon Podzim je vodorozpustné hnojivo, které obsahuje mikroprvky. Díky mikroprvkům přispívají k lepšímu přezimování okrasných a ovocných dřevin, růží, jahod, vyzrávání plodů.

Hnojivo je určeno k přípravě rostlin na období vegetačního klidu.

Velikost balení: 500 g

185 Kč s DPH

Ekologický přípravek Plantasorb zajišťuje v suchých obdobích vyrovnaný růst rostlin a zlepšuje provzdušnění půdy. Dále zaručuje stálý přísun vody k rostlinám zabraňuje prosakování, čímž navíc šetří vodu.

Ve spojení s mykorhozními houbami funguje tento produkt nejlépe – získávají z něj živiny, které zajišťují efektivní přenos získané vody ke kořenovému systému rostliny.

Výhodou tohoto přírodního produktu je, že zůstane v půdě několik let a postupně se rozkládá.

Velikost balení: 750 g

244 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Ectovit využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosů, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro většinu jehličnanů a některé listnaté stromy, například borovici, smrk, jedli, modřín, cedr, dub, buk, lípu nebo habr.

Velikost balení: 100 g

128 Kč s DPH

Hnojivo na trávníky BoPon po rozsypání a zalití rozpouští a proniká do půdy, odkud ho čerpá kořenový systém trav. Používáním BoPonu na trávníky obohacujeme půdu nejdůležitějšími výživnými složkami.

Trávník díky tomu nezarůstá plevelem, snižuje se počet prázdných míst a intenzitu výskytu mechu. Při zakládání nového trávníku stimuluje jeho růst. 

Velikost balení: 1 kg

188 Kč s DPH

Hoštické guáno je přípravek, který je doplněný o melasu a kakaové slupky. Toto čistě přírodní hnojivo je dodáváno ve formě granulí, které se postupně vstřebávají. Výhodou je delší účinnost a rovnoměrné dávkování.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky, kde je využíván zdejšími obyvateli jako přírodní hnojivo.

Hnojivo dodává rostlinám potřebné živiny a to po celé vegetační období. Živiny jsou dodávány v takové formě, která je kořenovým systémem rostlin dobře přijímaná. Jelikož se jedná o čistě přírodní složení, nedochází k poškození rostlin nebo zasolení půdy.

Granulované hnojivo lze použít v interiéru nebo na zahradě. Je vhodné k základnímu hnojení na jaře a podzim a k přihnojování rostlin během vegetace.

109 Kč s DPH

Stimulátor zdraví rostlin pro záhony je přírodním a ekologickým biaoktivním výrobkem, který nezanechává žádnou chemickou stopu a podporuje zdravý růst zálohových květin, jako jsou květiny, ovoce a zelenina.

Přípravek je složen ze směsi půdních bakterií a vybrané mikrovýživy

Díky půdním bakteriím, které pomáhají rozkládat minerály v půdě, jsou rostliny lépe využitelné. Týká se to zejména fosforu, draslíku a železa. 

Bakterie dále pomáhají vytlačovat z půdy patogeny a stimulují odolnost rostlin proti houbovým a plísňovým chorobám.

Díky pravidelnému používání přípravek zesiluje celou rostlinu, a to jak kořenový systém, tak i nadzemní část rostliny. Rostliny pak lépe a více plodí.

133 Kč s DPH

Minerální hnojivo pro okrasné dřeviny značky Agro je vícesložkový hnojící přípravek určený pro hnojení všech listnatých i jehličnatých stromů a keřů. 

Hnojivo působí po dobu až 2 měsíců, po které dokáže hnojené rostlině dodávat potřebné živiny a minerály. Výhodou tohoto hnojiva je, že působí rychle a zároveň dlouhodobě. Minerální složka zajistí nárůst zelené hmoty. Zároveň reguluje vodní režim rostlin.

Velikost balení: 1 kg

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se