×

Kategorie

×

EXPERT Plus trávníkové hnojivo - Forestina Grass - 2,5 kg

Jedná se o granulované hnojivo s obsahem draslíku, dusíku a fosforu ve vyváženém poměru určené k hnojení všech typů trávníků. Zároveň obsahuje hořčík i síru. 

Přípravek napomáhá eliminovat růst plevelů a mechů. Vhodné k použití po celou vegetační dobu.

Velikost balení: 2,5 kg 

Číst víceShow less
238 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000702
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít EXPERT Plus trávníkové hnojivo?

  • Trávník hnojíme 1x za měsíc v uvedených dávkách od března do září
  • Intenzivně zatěžovaný trávník hnojíme každých 15 dní.
  • Hnojivo se aplikuje na suchý trávník rovnoměrně, nejlépe za použití posypového vozíku.
  • Granulované hnojivo je potřeba po aplikaci zavlažit dávkou 10 až 15 l/m2.
  • Další informace a bezpečnostní pokyny naleznete uvedené na výrobku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000702

Parametry

Použití
Trávník
Druh hnojiva
Granulované
Výrobce
Forestina
Související produkty
223 Kč s DPH

Hoštické trávníkové hnojivo EXPERT je čistě přírodní organické hnojivo, které je určeno pro celoroční výživu všech typů trávníků.

Přípravek je vyrobený z guána, fermentovaného drůbežího trusu a dalších organických materiálů, např. melasy. Obsahuje základní živiny NPK a stopové prvky z použitelných surovin.

Výhodou hnojiva je, že neobsahuje průmyslově vyráběné složky, proto jej můžeme použít při pěstování plodin v BIO režimu.

Hnojivo působí příznivě na písčitých a na živiny chudých půdách. Obsahuje vyšší množství draslíku a je vhodný ho použít na podzimní hnojení.

Balení 2,5 kg vystačí cca na 25–31 m2 plochy.

259 Kč s DPH

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/travniky-travni-smesi/hnojivo-na-travniky

Rostlinný přípravek Turfcomp je tzv. travní kondicionér s obsahem přírodního hnojiva, mykorhizních hub a absorpčních granulí, které uchovávají půdní vlhkost.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout krásnějšího vzhledulepší hustoty a vitality trávníku.

Přípravek navíc zlepšuje uchycení, růst a zvyšuje odolnost trávníku vůči suchu a stresu. Pomáhá také zpevňovat půdní povrch a brání vzniku eroze.

Velikost balení: 750 g

Sleva 20%
87 Kč s DPH 109 Kč

Pachový přípravek proti krtkům je prostředek k humánnímu omezení výskytu krtků a jiných zvířat v oblastech, kde jsou nežádoucí.

Přípravek v podobě pachových sáčků umístíte do všech krtin, které se nachází na vaší zahrádce. 

Krtky odpuzuje právě jejich pach a v jeho blízkosti nevydrží dlouho

Obsah balení je 2 ks pachových sáčků.

249 Kč s DPH

EXPERT 3v1 je ve vodě rozpustné krystalické hnojivo s obsahem hlavních živin, hořčíku a železa. Je určené pro hnojení všech typů travnatých ploch.

Přípravek podporuje správný růst, regeneraci a zdravý vzhled hnojené plochy, navíc z této plochy také napomáhá odstranit mech a podporuje rozklad travní plsti.

Přípravek je aplikován ve formě zálivky, která zajišťuje okamžité vstřebání živin listovou plochou a následně kořenovým systémem hnojených trávníků. 

Velikost balení: 1 kg

126 Kč s DPH

BoPon Mech stop, kvalitní vícesložkové minerální travní hnojivo s vyšším obsahem dusíku, podporuje zdravý růst hnojených trávníků a zamezujeme na nich růstu mechu.

Přípravek je vhodný pro hnojení všech typů trávníků.

Velikost balení: 1 kg

237 Kč s DPH

Travin je kombinované granulované hnojivo pro výživu trávníku a udržování bez plevele.

Přípravek obsahuje vyvážené množství draslíku, dusíku, fosforu, hořčíku a stopových prvků s optimálním množstvím 2 herbicidů. Rozpustné látky, obsažené v přípravku TRAVIN, výživné látky a herbicidy se postupně uvolňují mírnými vodními srážkami a do rostlin pronikají hlavně prostřednictvím kořenů. 

Minerální složka zaručuje velmi dobrou výživu trávníku. Přítomnost zeolitového substrátu vzhledem ke svým absorbčním schopnostem zaručuje rovnoměrné a pravidelné přijímání živin a ochranářských látek v dané lokalitě, dále zlepšuje vodní režim, struktury půdy a optimalizuje PH.

Hnojivo postačí na 27 m2.

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
166 Kč s DPH

Kristalon je krystalické, ve vodě rozpustné hnojivo, určené pro hnojení trávníků či jejich regeneraci. 

Trávníku dodá zdravý růst, podpoří jeho vybarvení a zamezí tvorbě mechu

Hnojivo je rostlinami rychle a účinně přijímáno

Velikost balení: 500 g

235 Kč s DPH

Zelené hnojení Tempo-Green je vysoce hodnotná směs semen, která byla speciálně navržena pro zelené hnojení.

Směs obsahuje semena, která mají schopnost rychlého klíčení a efektivně a rychle pokrýt půdu v zahradě hustým zeleném kobercem.

Hodí se zejména do zahrad, které bývají intenzivně využívány, a také pro přípravu půdy před výsadbou nových rostlin.

Výhodou také je zlepšení struktury půdy, podpora její biologické aktivity a zvýšení obsahu organické hmoty, což má pozitivní vliv na celkovou plodnost a zdraví půdy.

Balení o hmotnosti 500 g postačí na cca 100 m2.

Novinka
103 Kč s DPH

Jetel bílý patří mezi ideální rostlinu pro zelené hnojení. Jedná se o mrazuvzdornou rostlina, která díky svým silným a bohatě větveným kořenům vylepšuje strukturu a provzdušňuje půdu.

Rostlina je nízko rostoucí a je vhodná jako podsev mezi zeleninu nebo pod ovocné stromy a keře bobulovin. Na takovém místě velmi snadno udržuje kobercový porost, který přitahuje medonosný hmyz.

Hustě olistěné nadzemní výhony velmi rychle vytvářejí stinný prostor, což potlačuje růst plevelů.

235 Kč s DPH

Zelené hnojení Serradella je velmi atraktivní rostlina, která podporuje zdraví a plodnost půdy. Díky tomu získáte vyšší výnos a lepší kvalitu plodin včetně zeleniny a květin.

Je vhodná také jako předplodina pro rostliny, které vyžadují vysokou potřebu dusíku.

Serradella má bohatý kořenový systém, který dokáže velmi efektivně provzdušňovat půdu. Na kořenech se navíc vytvářejí uzlíky s bakteriemi, které vážou atmosférický dusík a díky tomu obohacují půdu.

Jedná se o velmi cenný zdroj bílkovin, který je významný pro krmné účely různých druhů domácích a hospodářských zvířat. 

Navíc se rostliny pyšní krásným květenstvím v odstínech bílé a růžové. Oživíte tím nejen svou zahradu, ale podpoříte i zdraví a výživu hospodářských zvířat.

178 Kč s DPH

Ledek vápenatý je minerální hnojivo, které má široké využití jak v zahradě, tak v zemědělské výrobě. Je vhodné pro všechny plodiny a kultury (ovoce, zelenina, okrasné rostliny) s výjimkou rostlin vápnostřežných (azalky, rododendrony, brusinky, kanadské borůvky a jiné). 

Pro rychlý účinek provádíme přihnojování v průběhu vegetace postřikem na list.

Pro zmírnění účinku kyselosti je využíván zvláště na kyselých půdách, kde se jeho vlastnosti projeví nejlépe. Velice vhodný je na hnojení všech druhů trávníků. Obsažený vápník má velice příznivý vliv na potlačení tvorby mechu

Velikost balení: 2,5 kg

251 Kč s DPH

Zelené hnojení Terralife je vysoce efektivní směsí pro správnou podporu pěstování brambor. Tato směs byla navržena tak, aby optimalizovala pokrytí půdy a její vitalitu.

Jedná se o rychle rostoucí směs, která brání půdu před nadměrným vysycháním. Dále podporuje pronikání kořenového systému a pomáhá zvyšovat organickou rozmanitost v půdě.

Hnojivo obsahuje specifické rostliny, jako je lupina hořká, díky kterým představuje jedinečnou ochranu proti virům, které mohou brambory napadat. Příkladem je virus chřestýše tabákového, který je způsobuje skvrnitost železa na bramborách, což může zapříčinit významné ztráty v úrodě. Lupina hořká je také známá repelentními vlastnostmi, které omezují napadení těmito viry.

Další důležitou rostlinou ve směsi je letní vikev. Ten má pozitivní vliv na půdní mikroflóru, zejména na bakterie, které jsou nezbytné pro zdravý růst rostlin. Navíc stimuluje přirozené procesy v půdě a tím přispívá k ochraně rostlin před patogenními bakteriemi.

S příchodem zimy směs přirozeně odumírá a velmi snadno podlehne mrazům. To umožňuje její jednoduchá zapracování do půdy na jaře. Díky tomu zajistíte, že půda zůstane bohatá na živiny a připravená pro další pěstování brambor.

320 Kč s DPH

Svazenka je díky své kompatibilitě s libovolnými plodinami vhodnou pro vysetí před jakoukoliv další zahradnickou kulturou bez obav z negativních interakcí.

Podporuje zdraví a zlepšení struktury zahradní půdy, což pozitivně ovlivňuje výnosy i kvalitu pěstovaných plodin, včetně zeleniny a květin.

Bohaté, jemně modré květy se objevují od června do září. Jedná se o významný zdroj potravy pro medonosný hmyz.

249 Kč s DPH

EXPERT 3v1 je ve vodě rozpustné krystalické hnojivo s obsahem hlavních živin, hořčíku a železa. Je určené pro hnojení všech typů travnatých ploch.

Přípravek podporuje správný růst, regeneraci a zdravý vzhled hnojené plochy, navíc z této plochy také napomáhá odstranit mech a podporuje rozklad travní plsti.

Přípravek je aplikován ve formě zálivky, která zajišťuje okamžité vstřebání živin listovou plochou a následně kořenovým systémem hnojených trávníků. 

Velikost balení: 1 kg

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se