×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.
PPL Parcelshop

Kategorie

×

Kedluben raný modrý - Brassica oleracea - semena - 50 ks

Tato odrůda je kedluben modré barvy, který je odolný proti dřevnatění, praskání či vybíhání květu. Výsadba je možná na jaře či podzim.

Kedluben raný modrý nebo také "modrá delikatesa" potřebuje ke svému rychlému růstu těžší půdu bohatou na živiny.

Vhodné je, když dojde i k přihnojení.

Číst víceShow less
23 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1003154
Popis

Jak si vypěstovat kedluben?

  • Semena si předpěstujeme v únoru či březnu v sadbovačích.
  • Na konečné stanoviště je přesazujeme v dubnu.
  • Hloubka výsevu je 0,5 cm
  • Doba klíčení je 1–2 týdny.
  • Optimální teplota ke klíčení je 15–20 °C.
  • Ideální spon je 40 x 30 cm
  • Stanoviště volíme slunečné.
  • Půda by měla být poměrně těžkáhlinitá či hlinitopísčitá.
  • Rostlina vyžaduje dostatečnou a pravidelnou zálivku.
  • Přesazené rostliny přikryjte netkanou textilií, abyste zamezili rozdílům mezi denní a noční teplotou.
  • Kedlubny se doporučuje sklízet mladé.
Číst víceShow less
Detaily produktu
1003154

Parametry

Stanoviště
Slunečné
Výsev / výsadba
Březen
Únor
Barva odrůdy
Fialová
Sklizeň
Květen
Srpen
Září
Červen
Červenec
Říjen
Pěstování
Venku
Související produkty
192 Kč s DPH
Vypichovák značky Stocker je kvalitním kouskem zahradního nářadí. Jedná se o ocelový vypichovák s masivní plastovou rukojetí, který díky závitu můžeme našroubovat na dlouhou násadu na nářadí. Velkou výhodou...
50 Kč s DPH
BoPon na zeleninu, oblíbené vícesložkové hnojivo s obsahem draslíku, bývá používáno k hnojení všech druhů zeleniny. Přípravek má pozitivní účinky na podporu růstu, výnosnosti a dozrávání hnojených rostlin.  Velikost...

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu