×

Kategorie

×

Celokovová lopatka - zelená - 1 ks

Celokovová lopatka je kvalitní zahradní náčiní.

Nepostradatelný pomocník při práci na zahradě. 

Číst víceShow less
98 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000537
Přidat k oblíbeným
Popis

Informace o lopatce:

  • Hmotnost: 190 g.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000537
Související produkty
188 Kč s DPH

Hoštické guáno je přípravek, který je doplněný o melasu a kakaové slupky. Toto čistě přírodní hnojivo je dodáváno ve formě granulí, které se postupně vstřebávají. Výhodou je delší účinnost a rovnoměrné dávkování.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky, kde je využíván zdejšími obyvateli jako přírodní hnojivo.

Hnojivo dodává rostlinám potřebné živiny a to po celé vegetační období. Živiny jsou dodávány v takové formě, která je kořenovým systémem rostlin dobře přijímaná. Jelikož se jedná o čistě přírodní složení, nedochází k poškození rostlin nebo zasolení půdy.

Granulované hnojivo lze použít v interiéru nebo na zahradě. Je vhodné k základnímu hnojení na jaře a podzim a k přihnojování rostlin během vegetace.

67 Kč s DPH

Stimulátor pro zakořeňování od firmy Zdravá zahrada je přípravek, sloužící ke stimulaci tvorby a růstu kořenového systému. Přípravek je vhodný pro řízky bylin a dřevin.

Řízky se po seříznutí delším šikmým řezem ihned ponoří do práškového stimulátoru přímo v kelímku, kde se na vlhké řezné ráně zachytí pouze potřebné množství prášku. Do připravené široké rýhy v substrátu pro množení rostlin se následně ošetřené řízky položí šikmo a to cca 2–3 cm od sebe.

211 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Symbivit Universal využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosů, krásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

Určen pro kvetoucí rostliny, popínavé rostliny, pokojové rostliny, zeleninu, ovocné stromy a některé listnaté stromy a keře

Nehodí se pro pěstování většiny jehličnanů, orchidejí, rododendronů, azalek, vřesů a brukvovitých či merlíkovitých rostlin.

Velikost balení: 150 g

138 Kč s DPH

Urychlovač kompostu je přírodní přípravek, který slouží pro urychlení kompostování. Jedná se o směs užitečných mikroorganismů, díky kterým získáte kvalitní kompost a to bez ztráty důležitých výživných látek.

Mikroorganismy rozkládají organický odpad zahradní, ale také kuchyňský, dále organické zbytky a celulózu. Přípravek se hodí pro rozklad dřevní štěpky a pilin, k hubení škodlivých bakterií a semen plevelů v kompostu.

Lze jej využívat ve všech druzích kompostérů.

Je vhodný pro ekologické zemědělství.

131 Kč s DPH

Hnojivo na jehličnany značky Biomin je vydatný organo-minerální hnojící přípravek obohacený o drcenou rohovinu, která je ceněna především pro obsah organicky vázaného dusíku.

Přípravek je vhodný pro hnojení všech typů jehličnanů

Velikost balení: 1 kg

145 Kč s DPH

Lignohumát je přírodní produkt s optimálním obsahem fulvových látek a huminových kyselin. Vedle toho obsahuje celou řadu mikroprvků v dobře přijímatelné chelátové formě (železo, mangan, měď, zinek, molybden, bor a kobalt). Vzhledem k tomuto složení působí lignohumát velice příznivě na celkový stav rostlin.

Působí:

  • na lepší zakořeňování sazenic,
  • na rozvoj kořenového systému,
  • na zlepšení využití živin z hnojiv,
  • na lepší zdravotní stav rostlin - odolnost proti stresům a nemocem,
  • na větší nasazení květů a bohatou úrodu.

Lignohumát lze aplikovat na všechny rostliny zálivkou nebo postřikem na list.

Vedle toho lze lignohumát použít i k namáčení semen, cibulek a kořenů sazenic.

Velikost balení: 500 ml

138 Kč s DPH

AG Biomin je biominerální hnojivo, jehož významnou složkou je rohovina. Rohovina je přírodní surovina ceněna hlavně pro svůj obsah organicky vázaného dusíku, který se působením půdních mikroorganismů postupně uvolňuje, tudíž je možno rostlinu využít po delší vegetační období.

Hnojivo je vhodné k pěstování v truhlících i volně v půdě.

Velikost balení: 1 kg

3 ostatní produkty ze stejné kategorie:
224 Kč s DPH

Lopatka Fiskars Solid je skvělým pomocníkem při výsevu všech druhů osiv.

Z doudílného nástroje je integrováno čtvero náčiní – lžička na osivo, ostrý hrot, rozšiřující lopatka a měřítko s anglickou a metrickou stupnicí, které je dobře čitelné a navíc odolné proti jakémukoliv porušení.

Je velmi lehká, přitom pevná a odolná vůči ohnutí. Díky použitému materiálu FiberComp odolává povětrnostním vlivům a korozi.

166 Kč s DPH

Fiskars lopatka je kvalitní zahradní náčiní vyrobené z pevného polyamidu obohaceného o skelná vlákna.

Díky svému složení se lopatka neohne a je možné ji ostřit

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se