×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.
PPL Parcelshop

Kategorie

×

Meloun vodní Crimson Sweet - Citrullus lanatus Matsum et Nakaisemena - semena - 6 ks

Tato odrůda má sladkou a šťavnatou dužinu.

Je určena k přímé konzumaci. K růstu potřebuje teplo.

Číst víceShow less
48 Kč s DPH
Odešleme dnes, nebo následující pracovní den
Skladem
Kód zboží:
1000326
Popis

Jak si vypěstovat meloun?

  • Melouny mají vysoké nároky na teplo a další klimatické podmínky.
  • Předpěstování začíná již v lednu.
  • Hloubka výsevu je přibližně 0,5 cm, ideálně do rašelinové tabletky.
  • Doba klíčení je přibližně 2–3 týdny při teplotě min. 18 °C, lépe přes 20 °C.
  • Rostliny se přesazují ven v dubnu či květnu.
  • Ideální je pěstování ve skleníku, kvůli udržení vyšších teplot.
  • Sazenice sázíme do sponu 1 x 1 m.
  • Stanoviště volíme teplé s dostatkem světla.
  • Půda by měla být lehkákyprá a dostatečně výživná.
Číst víceShow less
Detaily produktu
1000326

Parametry

Stanoviště
Slunečné
Výsev / výsadba
Květen
Leden
Barva odrůdy
Zelená
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Září
Související produkty
203 Kč s DPH
Přípravek Altela je určen především k ošetření brambor, jahod, zeleniny, ovocných stromů a vinné révy. Jedná se o pasivní pomocný přípravek, který pomáhá zamezit vzniku a rozvoji bakteriálních a houbových chorob...
117 Kč s DPH
Postřikový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k ochraně jádrovin proti padlí jabloňovému a strupovitosti, révy proti padlí révovému, angreštu a černého rybízu proti americkému padlí...
58 Kč s DPH
Hnojivo bez přídavku průmyslově vyráběných složek je na čistě přírodní bázi. Hnojivo obsahuje vedle základních zdrojů živin NPK i přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků a další stopové prvky. Hodí se...

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu