×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.
PPL Parcelshop

Kategorie

×

Pak Choi čínské zelí - Brassica rapa var rosularis - semena - 100 ks

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/541-pak-choi

Pak Choi je vynikající asijská zelenina s velmi jemnou a lehce sladkou chutí. Používá se v kuchyni na přípravu čínských salátů či se může také sušit.

Hodí se jak na jarní, tak i podzimní vysetí. Doba růstu je 45 dní. 

Číst víceShow less
32 Kč s DPH
Není skladem
Upozorníme vás, až produkt bude skladem. Vložte váš email.
Kód zboží:
1001726Z
Popis

Jak si vypěstovat pak choi?

  • Zelí si můžeme předpěstovat již od dubna ve skleníku.
  • V době, kdy již nehrozí přízemní mrazíky jsou možné také přímé výsevy.
  • Vyséváme do hloubky 0,5 cm.
  • Zelí klíčí přibližně 1 - 2 týdny při teplotě od 15 do 22°C. 
  • Předpěstované sazenice pak přesazujeme na venkovní stanoviště v polovině května.
  • Pěstební spon volíme ve vzdálenosti 25 x 30 cm.
  • Rostlině vyhovuje dobře propustný a lehký substrát.
  • Stanoviště volíme ideálně na slunném místě, nikoli však na přímém slunci.
  • Zelí vyžaduje pravidelnou a dostatečnou zálivku.
Číst víceShow less
Detaily produktu
1001726Z

Parametry

Stanoviště
Slunečné
Výsev / výsadba
Duben
Květen
Srpen
Červen
Červenec
Barva odrůdy
Zelená
Související produkty
126 Kč s DPH
Hoštické slepičince je na fosfor bohatý hnojící přípravek obohacený o fermentovaný drůbeží trus. Hnojivo je vhodné pro hnojení všech druhů plodové zeleniny a kvetoucích rostlin.  Velikost balení: 500 ml
129 Kč s DPH
Kristalon Plod a květ, oblíbené krystalické hnojivo zamezující žloutnutí listů, je prodávané na českém trhu již od roku 1996. Podporuje růst, násadu a vybarvení květů a plodů hnojených rostlin. Přípravek se dočkal...

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu