×

Kategorie

×

Substrát pro buxusy pěstované ze semen - 100 g

Substrát je složen tak, aby byl vhodný pro pěstování buxusů a rostlin jim podobných.

Zlepšuje klíčení a může se použít i při přesazování.

Číst víceShow less
24 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
3000115
Přidat k oblíbeným
Popis

Informace o substrátu:

  • Složení substrátu: vápník, humus, dusík (300 mg/l), fosfát (300 mg/l), oxid draselný (500 mg/l), síra (200 mg/l), hořčík (500 mg/l), chlorid sodný (3 g/l).
  • Hmotnost balení: 100 g.
  • Hodnota pH: 6,0.
Číst víceShow less
Detaily produktu
3000115
Související produkty
188 Kč s DPH

Hoštické guáno je přípravek, který je doplněný o melasu a kakaové slupky. Toto čistě přírodní hnojivo je dodáváno ve formě granulí, které se postupně vstřebávají. Výhodou je delší účinnost a rovnoměrné dávkování.

Guáno vzniká mineralizací ptačího trusu na pobřeží Jižní Ameriky, kde je využíván zdejšími obyvateli jako přírodní hnojivo.

Hnojivo dodává rostlinám potřebné živiny a to po celé vegetační období. Živiny jsou dodávány v takové formě, která je kořenovým systémem rostlin dobře přijímaná. Jelikož se jedná o čistě přírodní složení, nedochází k poškození rostlin nebo zasolení půdy.

Granulované hnojivo lze použít v interiéru nebo na zahradě. Je vhodné k základnímu hnojení na jaře a podzim a k přihnojování rostlin během vegetace.

67 Kč s DPH

Stimulátor pro zakořeňování od firmy Zdravá zahrada je přípravek, sloužící ke stimulaci tvorby a růstu kořenového systému. Přípravek je vhodný pro řízky bylin a dřevin.

Řízky se po seříznutí delším šikmým řezem ihned ponoří do práškového stimulátoru přímo v kelímku, kde se na vlhké řezné ráně zachytí pouze potřebné množství prášku. Do připravené široké rýhy v substrátu pro množení rostlin se následně ošetřené řízky položí šikmo a to cca 2–3 cm od sebe.

178 Kč s DPH

Pomocný přípravek Algavit je vhodný k ošetření rostlin během jejich vegetační sezóny. Lze jej také uplatnit v zemědělství.

Produkt je v podobě rozpustného prášku z mořských řas, který funguje jako přírodní stimulátor pomáhající rostlinám správně růst a vyvíjet se.

Určen pro zeleninu, pokojové rostliny, balkónové a jiné rostliny nebo údržbu trávníku.

Velikost balení: 100 g

138 Kč s DPH

Urychlovač kompostu je přírodní přípravek, který slouží pro urychlení kompostování. Jedná se o směs užitečných mikroorganismů, díky kterým získáte kvalitní kompost a to bez ztráty důležitých výživných látek.

Mikroorganismy rozkládají organický odpad zahradní, ale také kuchyňský, dále organické zbytky a celulózu. Přípravek se hodí pro rozklad dřevní štěpky a pilin, k hubení škodlivých bakterií a semen plevelů v kompostu.

Lze jej využívat ve všech druzích kompostérů.

Je vhodný pro ekologické zemědělství.

129 Kč s DPH

Stimulátor zakořeňování podporuje růst rostlin tím, že působí na jejich kořenový systém. Dochází k bohatému rozvoji systému za pomoci huminových látek, extraktu z mořských řas a dalších důležitých složek, které jsou speciálně vybrány tak, aby maximalizovaly výnos rostlin a jejich zdravotní stav. 

Přípravek je založen na přírodní bázi, což jistě ocení příznivci bio pěstování.

Přípravek je určený pro zeleninu, okrasné rostliny, dřeviny, ovocné stromy, trávníky či drobné ovoce

Velikost balení: 100 ml

145 Kč s DPH

Lignohumát je přírodní produkt s optimálním obsahem fulvových látek a huminových kyselin. Vedle toho obsahuje celou řadu mikroprvků v dobře přijímatelné chelátové formě (železo, mangan, měď, zinek, molybden, bor a kobalt). Vzhledem k tomuto složení působí lignohumát velice příznivě na celkový stav rostlin.

Působí:

  • na lepší zakořeňování sazenic,
  • na rozvoj kořenového systému,
  • na zlepšení využití živin z hnojiv,
  • na lepší zdravotní stav rostlin - odolnost proti stresům a nemocem,
  • na větší nasazení květů a bohatou úrodu.

Lignohumát lze aplikovat na všechny rostliny zálivkou nebo postřikem na list.

Vedle toho lze lignohumát použít i k namáčení semen, cibulek a kořenů sazenic.

Velikost balení: 500 ml

138 Kč s DPH

AG Biomin je biominerální hnojivo, jehož významnou složkou je rohovina. Rohovina je přírodní surovina ceněna hlavně pro svůj obsah organicky vázaného dusíku, který se působením půdních mikroorganismů postupně uvolňuje, tudíž je možno rostlinu využít po delší vegetační období.

Hnojivo je vhodné k pěstování v truhlících i volně v půdě.

Velikost balení: 1 kg

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
25 Kč s DPH

Substrát je určený pro pěstování vodních rostlin zejména pro své vynikající vlastnosti: obsahuje vyšší obsah jílovitých částic a tím přispívá k lepšímu zásobení rostlin živinami.

Je vyrobený z rašeliny, kvalitního kompostu a jílu a obohacen o základní živiny a stopové prvky. 

38 Kč s DPH

Jedná se o rašelinové zakořeňovače vhodné pro klíčení semen. Nazýváme je také někdy jako bobtňáky či jiffy.

Výhodou tablet je, že výborně drží vodu a vzduch, jsou vhodné pro většinu semen a při přesazování nedochází k poškození kořenového systému rostlin. 

77 Kč s DPH

Přírodní kokosový substrát s obsahem kokosových vláken odolných vůči rozkladu.

Hlavní výhodou tohoto substrátu je jeho schopnost absorbovat vodu (dokáže pojmout až 8x větší množství vody, než je jeho vlastní hmotnost).

Z malé lisované kostky kokosového substrátu vznikne po nasycení vodou velké množství substrátu vhodného pro správné zakořenění a rozvoj rostlin.

25 Kč s DPH

Substrát pro borůvky a brusinky je speciálně namíchaný ze směsi rašeliny a vyzrálého kůrového humusu. Příznivě působí na rozvoj kořenového systému, čímž umožňuje rostlině využít maximum živin z půdy. 

Lze jej využít nejen pro pěstování borůvek a brusinek, ale díky nízké hodnotě pH také pro jiné kyselomilné rostliny.

18 Kč s DPH

Geohumus je skvělý pomocník pro udržení dostatečné vláhy vašich rostlin. Tento vynikající substrát dokáže absorbovat velké množství vody, které je schopen rovnoměrně dodávat rostlině dle jejích potřeb až po dobu 30 dní.

Přípravek je s oblibou využíván v oblastech sužovaných vysokými teplotami jako je například Saudská Arábie nebo Spojené Arabské Emiráty.

Substrát bývá využíván při správě golfových hřišť, která jsou i přes dlouhotrvající sucha vždy krásně zelená a svěží.

Velikost balení: 20 g

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se