×

Kategorie

Novinka
103 Kč s DPH

Jetel bílý patří mezi ideální rostlinu pro zelené hnojení. Jedná se o mrazuvzdornou rostlina, která díky svým silným a bohatě větveným kořenům vylepšuje strukturu a provzdušňuje půdu.

Rostlina je nízko rostoucí a je vhodná jako podsev mezi zeleninu nebo pod ovocné stromy a keře bobulovin. Na takovém místě velmi snadno udržuje kobercový porost, který přitahuje medonosný hmyz.

Hustě olistěné nadzemní výhony velmi rychle vytvářejí stinný prostor, což potlačuje růst plevelů.

Novinka
103 Kč s DPH

Výsevní páska je ekologický produkt, který obsahuje přesné množství semen v doporučovaných rozestupech ve vodorozpustné folii.

Výsevný koberec nízké voňavé květy je speciální květinovou směsí od Kiepenkerl, která se hodí na větrná a obtížná místa v zahradě i na balkoně.

Jedná se o rychle a bohatě kvetoucí směs jednoletých rostlin, které jsou vhodné pro pěstování jako obruba záhonů či jako doplněk do skalky.

Rostliny dosahují výšky až 40 cm a a nabízí kombinaci částečně vzpřímených a částečně převislých druhů. Díky tomu se hodí i pro pěstování v truhlících a květináčích na balkonech a terasách.

Květy v nejrůznějších barvách a odstínech se objevují od června do září. Navíc příjemně voní a přitahují tak do zahrady užitečný medonosný hmyz. 

Novinka
348 Kč s DPH

Vertikutační směs od výrobce Kiepenkerl je speciální směsí travního osiva a hnojiva, které pomáhá vylepšovat stav půdy.

Tato unikátní směs obsahuje 50 % kvalitního travního osiva a 50 % organického hnojiva. Díky tomu dochází k rychlému klíčení a tvorbě hustého, zdravého a zeleného trávníku. 

Navíc vertikutační směs efektivně odstraňuje nahromaděný plevel a mech a organické hnojivo podporuje biologickou aktivitu, čímž je trávník odolnější.

Doporučujeme travní směs použít na jaře po rozrušení půdy a na podzim po poškození suchem.

Balení o hmotnosti 1 kg vystačí na plochu až 30 m2.

Novinka
354 Kč s DPH

Travní směs od značky Kiepenkerl řady Early Start je určená pro raný výsev a regeneraci trávníku po zimě.

Semena mají schopnost klíčit při nízkých teplotách, což umožňuje vysetí již od konce února. Díky tomu lze brzy opravit poškození trávníku a zajistit jeho regeneraci.

Výhodou této směsi je, že semena mají speciální povlak, který zajišťuje rovnoměrné klíčení a ideální rozptyl při výsevu. To zjednodušuje celý proces setí a navíc přispívá k rychlému a efektivnímu obnovení trávníku.

Ve vrstvě povlaku jsou obsažené minerály, které podporují klíčení semen.

Balení o hmotnosti 1 kg vystačí na plochu až 35 m2.

Novinka
92 Kč s DPH

Tráva pro slepice je specializovanou zelenou krmnou směsí, která je určená pro slepice a kuřata.

Směs je možné pěstovat celoročně na parapetu, což představuje čerstvý doplněk k obilnému krmivu. Díky tomu dochází k podpoře zdravého vývoje kuřat.

Tráva dosahuje výšky přibližně 20 cm.

Balení o hmotnosti 30 g vytočí přibližně na plochu 1,5 m2.

Novinka
53 Kč s DPH

Tráva pro morčata představuje optimální a vyváženou kombinaci vitamínů a minerálů pro vaše zvířátka.

Jedná se o zelenou rostlinou směs, která je doplněna o různé bylinky. Díky tomu poskytuje morčatům pestré a zdravé krmivo, které hraje klíčovou roli pro udržení dobrého zdravotního stavu a celkové pohody zvířat.

Směs je možné pěstovat na parapetu během zimy nebo venku v miskách a balkónových truhlících, což zajišťuje neustálý přísun čerstvého krmiva.

Novinka
63 Kč s DPH

Tráva pro králíčky představuje optimální a vyváženou kombinaci vitamínů minerálů pro vaše zvířátka.

Jedná se o zelenou rostlinou směs, která je doplněna o různé bylinky. Směs obsahuje výhradně semena rostlin, která nejsou pro králíky toxická.

Pro zavedení nových druhů rostlin je nutné postupovat opatrně, příliš bohatá krmná dávka může vyvolat u králíků zažívací potíže.

Směs je možné pěstovat na parapetu během zimy nebo venku v miskách a balkónových truhlících, což zajišťuje neustálý přísun čerstvého krmiva.

Travní směs obsahuje semena chrpy, kopru, měsíčku, divoké mrkve, pohanky, fenyklu, jitrocele, pampelišky, fialky, řebříčku a čekanky.

Novinka
105 Kč s DPH

Směs květin Zelená střecha od Kiepenkerl obsahuje nízké druhy letniček a trvalek, které se používají k ozelenění slunných a polostinných střech.

Rostliny v této směsi dosahují výšky 10–30 cm a kvetou od května až do září

Směs je nejen esteticky přitažlivá, navíc představuje cenný zraj potravy pro mnoho druhů motýlů, čmeláků a včel. Kromě toho má směs Zelené střechy i praktický efekt, a to přesněji izolační účinek. V chladných měsících tak znatelně pomáhá šetřit energii.

Balení vystačí na plochu o rozloze přibližně 3–4 m2.

Sleva 30%
71 Kč s DPH 102 Kč

Zimní výživné krmivo je vítaným zpestřením jídelníčku volně žijícího ptactva především v zimě, kdy je pro ně těžké sehnat svoji přirozenou potravu. 

Svým jedinečným složením přispívá k udržení obranyschopnosti opeřenců a dobrému stavu jejich peří.

Složení: ovesné a pšeničné vločky, burské ořechy, obilí, rozinky, proso.

357 Kč s DPH 409 Kč

Dárkové balení semen ke klíčení, které jsou určené pro milovníky zdravé stravy.

Microgreens jsou oblíbeným doplňkem stravy. Ocení je zejména ti, kteří se zaměřují na zdravý životní styl.

    Semena jsou v bio kvalitě, vypěstována v rámci ekologického zemědělství dle platných norem EU.

    Dárkové balení s visačkou je v ceně zdarma.

    Balení se může lišit v závislosti na skladových zásobách.

    Sleva 30%
    171 Kč s DPH 244 Kč

    Rostlinný přípravek Symbivit Bonsai využívá pozitivních bio stimulačních a bio hnojivových účinků půdní houby Trichoderma harzianum ve spojení s mykorhizou.

    Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout větších výnosůkrásnějších květů a celkově lepší vitality rostlin.

    Přípravek je vhodný pro pěstování ve volné půdě, skleníku nebo fóliovníku.

    Určen pro bonsaje, některé listnaté stromy, keře a okrasné jehličnany.

    Velikost balení: 150 g

    Sleva 30%
    125 Kč s DPH 178 Kč

    Pomocný přípravek Algavit je vhodný k ošetření rostlin během jejich vegetační sezóny. Lze jej také uplatnit v zemědělství.

    Produkt je v podobě rozpustného prášku z mořských řas, který funguje jako přírodní stimulátor pomáhající rostlinám správně růst a vyvíjet se.

    Určen pro zeleninu, pokojové rostliny, balkónové a jiné rostliny nebo údržbu trávníku.

    Velikost balení: 100 g

    Sleva 30%
    213 Kč s DPH 304 Kč

    Hydrosorb Plus je pomocná půdní látka s obsahem živin pro zapravení do substrátu. Chrání rostliny před suchem i při vysokých teplotách.

    Obsahuje 3 základní komponenty:

    • vododržnou látku (má schopnost vázat vodu),
    • organo-minerální hnojivo NPK 8-3-5 (podporuje růst kořenového systému, dozrávání plodů a kvetení),
    • minerální podíl (zvyšuje přístup vzduchu ke kořenům a zabraňuje tak jejich zahnívání).

    Použití přípravku Hydrosorb Plus:
    Je vhodný pro většinu rostlin v zahradnictví, při ošetření lesních porostů, sportovních trávníků, při ošetření dřevin na rekultivovaných plochách. Dále se používá při pěstování pokojových rostlin.

    Velikost balení: 1 kg

    Menu

    Menu

    Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

    Přihlásit se