×

Kategorie

Plodová zelenina - koncentrát - AgroBio - 100 ml

AgroBio Plodová zelenina je přírodní koncentrát vyrobený z bylinek, převážně z přesličky a kopřivy.

Používá se pro zvýšení odolnosti plodové zeleniny, podporuje její správný růst, tvorbu plodů a pomáhá zvyšovat obranyschopnost rajčat, paprik nebo okurek

Doporučujeme jej také proti abiotickému stresu. Po jeho použití je možné plody ihned konzumovat.

Doporučujeme pro ekologické pěstování.

Velikost balení: 100 ml

Číst víceShow less
106 Kč s DPH
Skladem
Kód zboží:
7000626
Přidat k oblíbeným
Popis

Jak použít hnojivo na plodovou zeleninu?

  • Aplikuje se postřikem na list 1x týdně od začátku června do konce sklizně, v případě deštivého počasí se doporučuje provést postřik minimálně 3x po třech dnech.
  • Po aplikaci by nemělo minimálně 12 hodin pršet.
  • Není vhodné ho aplikovat při vysokých teplotách nebo za poledního slunečního svitu.
  • Předpokladem vysoké účinnosti je dobré pokrytí všech částí rostliny.
Číst víceShow less
Detaily produktu
7000626

Parametry

BIO kvalita
Ano
Použití
Okurky, Cukety a Dýně
Rajčata a Papriky
Zelenina a ovoce
Druh hnojiva
Tekuté
Výrobce
AgroBio
Související produkty
132 Kč s DPH

Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové formě, která je dobře přijatelná rostlinami, část v rychle působící a část v pozvolně působící formě.

Je vysoce efektivním zdrojem síry v polysulfidické formě, ta v půdě pozvolna oxiduje na elementární síru a dále na síranovou formu, která je rostlinami dobře přijímána. Zároveň je zdrojem rostlinami velmi dobře přijatelného draslíku v jeho bezchloridové, vodorozpustné formě.

Sulka má také vynikající účinky při aplikaci na vinnou révu, broskvoně a jiné ovocné a okrasné dřeviny.

Velikost balení: 250 ml

324 Kč s DPH

Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/272-nuzky

SingleStep P26 jsou vynikající lehce použitelné zahradní nůžky značky Fiskars vhodné ke stříhání větví o průměru až 22 mm.

Nůžky jsou velmi lehké a díky skvěle vytvarovaným držadlům jsou vhodné pro praváky i leváky.

Zahradní nůžky jsou dále opatřeny otvorem pro zápěstní řemínek, který usnadňuje jejich nošení i uskladnění. 

211 Kč s DPH

Kapalné hnojivo Sulka se používá pro kořenovou výživu a je určeno k doplnění konkrétních výživových složek významně ovlivňujících kvalitu pěstovaných plodin. Patří mezi nejkoncentrovanější zdroje síry v čiré roztokové formě, která je dobře přijatelná rostlinami, část v rychle působící a část v pozvolně působící formě.

Je vysoce efektivním zdrojem síry v polysulfidické formě, ta v půdě pozvolna oxiduje na elementární síru a dále na síranovou formu, která je rostlinami dobře přijímána. A zárověň je zdrojem velmi dobře přijatelného draslíku v jeho bezchloridové, vodorozpustné formě.

Sulka má také vynikající účinky při aplikaci na vinnou révu, broskvoně a jiné ovocné a okrasné dřeviny.

Velikost balení: 500 ml

8 ostatní produkty ze stejné kategorie:
138 Kč s DPH

AgroBio Bylinky je přírodní produkt vyrobený z dubu a kopřivy.

Je vhodný pro růst a vitalitu bylinek, zvyšuje jejich odolnost a podporuje zelenou barvu.

Lze použít pro všechny druhy bylinek, lze jej využít v bytě i na zahradě. Po jeho použití lze bylinky ihned konzumovat.

Postřik doporučujeme také proti abiotickému stresu (kroupy, sucho nebo prudké deště).

Doporučujeme pro ekologické pěstování.

Velikost balení: 250 ml

96 Kč s DPH

Natura bylinková zahrádka, certifikované ekologické organické hnojivo, bývá s oblibou využíváno nejen pro své skvělé účinky, ale také nezávadnost pro naše domácí mazlíčky.

Přípravek bývá používán především k hnojení bylinkových záhonů a zahrádek. Toto hnojivo napomáhá produkci silic a zesiluje tak aroma a chuť hnojených rostlin.

143 Kč s DPH

Hnojivo na levandule a rozmarýny Profík je tekuté přírodní hnojivo. Přípravek je vyrobený na bázi rostlinných aminokyselin, vinázy a jemně mletého přírodního fosfátu.

Obsahuje organické látky, základní živiny, stopové prvky a další biologicky aktivní látky.

Zajistí kvalitní růst rostlin a aktivuje půdní mikroflóru

Velikost balení: 500 ml

71 Kč s DPH

Inporo Razormin je stimulátor zakořeňování a aktivátor růstu všech rostlin. Hodí se především pro zeleninu, ovocné stromy, trávníky, okrasné rostliny a dřeviny, drobné ovoce a kyselomilné rostliny.

Jedná se o čistě přírodní přípravek, který je možné použít i při ekologickém pěstování. Obsahuje organické složky, polysacharidy, aminokyseliny a mikroprvky.

Přípravek stimuluje růst a tvorbu kořenů především na začátku vegetační doby. 

Inporo Razormin podporuje růst celého kořenového systému a urychluje růst rostlin. Navíc zlepšuje celkovou odolnost a vitalitu rostlin.

126 Kč s DPH

Aktivátor do jezírka je biologický přípravek, který zamezí tvorbě nežádoucích řas, účinně rozkládá nečistoty organického původu, pročišťuje vodu, likviduje se zápach, zabraňuje tvorbě organických usazenin na dně jezírka, likviduje rybí výkaly, zbytky odumřelých rostlin a projasňuje vodu. Efekt účinku nastává postupně a je dlouhodobý.

Je neškodný pro vodní organismy, nastavuje biologickou rovnováhu a je šetrný k životnímu prostředí. Přípravek je vhodné používat po celý rok.

554 Kč s DPH

Inporo Lecid proti plísním, padlí a kadeřavosti je čistě přírodním přípravkem, který zvyšuje vitalitu rostlin.

Přípravek lze použít pro všechny typy rostlin, u kterých zamezuje praskání plodů a zvyšuje jejich pevnost, zlepšuje konzistenci a barvu ovoce a zeleniny.

Působí proti chorobám a tím zvyšuje celkovou vitalitu rostlin. Navíc pomáhá hojit i drobná poranění a má stimulační růstový účinek.

Složení přípravku je založené na sójovém lecitinu. Ten obsahuje látky esenciální mastné kyseliny, fosfolipidy, cholin, fosfor a další. Díky tomu lze přípravek použít i při ekologickém pěstování.

840 Kč s DPH

Rostlinný přípravek Turfcomp je tzv. travní kondicionér s obsahem přírodního hnojiva, mykorhizních hub a absorpčních granulí, které uchovávají půdní vlhkost.

Mykorhizní houby jsou pomocným přípravkem určeným k zapravení do půdy, který podporuje rozvoj kořenového systému, odolnost a výživu rostlin pěstovaných v substrátu s jejich obsahem. Mykorhizní houby jsou prospěšná mikroskopická vlákna napojující se na kořeny rostlin. Mykorhiza napomůže rostlinám k efektivnějšímu a dlouhodobějšímu příjmu živin a vody. Lze tak přírodně dosáhnout krásnějšího vzhledulepší hustoty a vitality trávníku.

Přípravek navíc zlepšuje uchycení, růst a zvyšuje odolnost trávníku vůči suchu a stresu. Pomáhá také zpevňovat půdní povrch a brání vzniku eroze.

Velikost balení: 3000 g

113 Kč s DPH

Hnojivo pro Zelené pokojové rostliny od značky AgroBio je vyrobeno z léčivých bylinek (převážně z kopřivy a levandule). Jedná se o přírodní produkt vhodný k ekologickému pěstování.

Benefity hnojiva AgroBio:

  • Podpora správného růstu a zelené barvy listů. 
  • Zvýšený lesk listů.
  • Zajištění obranyschopnosti rostlin.
  • Bezpečné pro lidi i domácí zvířata.
  • Vhodné pro celoroční péči o pokojové rostliny (zejména fíkusy, šeflery, palmy nebo vuccy).

Postřik vás překvapí příjemnou bylinkovou vůni, je možné ho aplikovat v uzavřených prostorách

Podobné články

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se