Kategorie

Newsletter

Přejete si dostávat jednou měsíčně email s novinkami, slevami a jinými zajímavostmi? Stačí jen zde napsat Váš email.

Chilli Korál - Capsicum annuum - semena - 40 ks

Chilli paprika Korál plodí drobné papričky třešňovitého tvaru, které v plné zralosti mají tmavě červenou barvu.

Plody jsou středně pálivé, obsahují 25 000–35 000 SHU jednotek. Používají se při zavařování do kyselých nálevů nebo se mohou usušit.

Číst víceShow less
25 Kč
Skladem
Kód zboží:
1002740
Popis

Jak si vypěstovat chilli?

  • S předpěstováním začněte již od února do března.
  • Doba klíčení je 2–3 týdny, u vyšlechtěných odrůd až 6 týdnů při teplotě 24 °C a více.
  • Hloubka výsevu je 0,3 cm.
  • Substrát doporučujeme speciální pro chilli, vždy předem spařený.
  • Ven rostliny přesazujte až po posledních mrazech.
  • Ideální teplota pro růst je okolo 25 °C.
  • Stanoviště volíme slunečné, vhodné je také pěstování ve skleníku.
  • Půda by měla být hlinitopísčitá, humózní, provzdušněná, vhodné promísit substrát např. s perlitem.
  • Rostlině bude vyhovovat použití mykorhizy, přihnojovat ji můžete vermikompostem, slepičinci či kravským hnojem.
Číst víceShow less
Detaily produktu
1002740

Parametry

Stanoviště
Slunečné
Výsev / výsadba
Březen
Únor
Výška
60 - 80 cm
Barva odrůdy
Červená
Odrůda
Nehybridní
Sklizeň
Srpen
Červenec
Vegetační doba
Letničky
Pěstování
Venku
Mrazuvzdornost
Ne
Pálivost
Středně pálivé
Související produkty
NEEM AZAL - insekticid - 25 ml NEEM AZAL - insekticid - 25 ml
Limited special offer
191 Kč 238 Kč
Postřikový insekticidní přípravek z výtažku tropické rostliny Azadiracha indica proti volně žijícím savým a žravým škůdcům. Působí na mšice, housenky (bělásci, píďalky, můra zelná atd.), třásněnky, smutnice,...
Zákazníci s tímto produktem nakoupili také:
18 Kč
Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/12-redkvicka Tento velmi chutný druh ředkviček se hodí k přímé spotřebě i k uskladnění. Doporučujeme ji sázet do fóliovníků, později se hodí i...
8 ostatní produkty ze stejné kategorie:

Menu

Menu