
Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.
Kategorie
-
Zelenina - semenaBohatý výběr semen
- Rajčata
- Papriky - chilli a sladké
- Pěstební sadyVše co potřebujete k pěstování
- Nabídka v BIO kvalitě
- Zelenina - sadba
- Sazenice
- CibulovinyJarní cibuloviny - plno novinek
- Pomůcky k pěstování
- Okrasné rostliny
-
Bylinky
- Jahodník
- Stromy
-
Exotické rostliny
- Masožravé rostliny
- Pro zvířata a hmyz
- Trávníky, travní směsi
- Semena na klíčky
- Hnojiva, speciální substráty
- Ochrana nejen rostlin
- Dárkové poukázky
- Dárkové balíčky
- Zdraví z přírodyPlody, listy, kořeny, čaje
- Knihy

51 Kč
s DPH

BIO Pastiňák Turga - Pastinaca sativa - bio...
51 Kč
s DPH

BIO Pampeliška - Taraxacum officinalis - bio...
53 Kč
s DPH

BIO Supermix 1 - směs - BIO kvalita - 200 g
162 Kč
s DPH

Dárkový voucher - poukaz v hodnotě 1000 Kč
1 000 Kč
s DPH

Pivoňka Patio Moscow - Paeonia lactiflora -...
150 Kč
s DPH

Holandské kosatce směs - Iris hollandica -...
47 Kč
s DPH

Tulipán Eastern Star pulchella - Tulipa -...
31 Kč
s DPH
45 Kč
-30%

Lilie Pink Pixie - Lilium - cibuloviny - 1 ks
78 Kč
s DPH

Pryskyřník Picotee růžový - Ranunculus...
45 Kč
s DPH
Rebarbora
Rebarbora je tradiční součástí především venkovských zahrad. Je výborná do koláčů, lze ji i zavařit, vyrobit marmeládu a další pochutiny.
Stonky rebarbory doporučujeme konzumovat jen v omezené době, přibližně od poloviny května do poloviny června. Pak v době, kdy rostliny přechází do kvetení se v jejím stonku zvyšuje podíl kyseliny šťavelové a sklizeň již není vhodná. Listy sbíráme ideální ráno, kdy je ještě chladno a v lednici vydrží až dva týdny.
V dobře, kdy rebarbora kvete, poslouží také jako vysoce dekorativní a velmi efektní rostlina v zahradě. Nezapomeňte také, že se jedná o poměrně prostornou rostlinu, která potřebuje spoustu místa. Na to je třeba myslet už při výsadbě.
31 Kč
s DPH
Rebarbora, známá také jako reveň, je vytrvalou rostlinou vyžadující výživnou půdu s dostatkem vláhy.
Jejíž listové řapíky jsou vhodné ke kuchyňské úpravě.
Řapíky rostliny sklízíme po celou dobu jejího vegetačního...