Kategorie
-
Zelenina a ovocePřipravte se na sezónu plnou zeleniny
Více než 1000 odrůd semen v těchto kategoriích
- RajčataVíce než 150 šťavnatých odrůd
- CibulovinyJarní cibuloviny do každé zahrádky
- SazeniceSkladem sazenice květin i ovoce
- Zelenina - sadbaInspirujte se chutí jarních sazeček
- Semena na klíčky
-
Bylinky a léčivky
Vybírejte z více než 400 odrůd semínek
- Okrasné rostliny
-
Louky a travní směsi
Zvládnete vybrat z více než 150 druhů?
- Nabídka v BIO kvalitě
- Stromy a keře
-
Exotické rostliny
Téměr 300 odrůd semen, wow!
- Masožravé rostliny
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a vouchery
- Knihy
-
Více než 1000 odrůd semen v těchto kategoriích
Více než 1000 odrůd semen v těchto kategoriích
-
-
-
-
-
-
Vybírejte z více než 400 odrůd semínek
-
-
Zvládnete vybrat z více než 150 druhů?
-
-
-
Téměr 300 odrůd semen, wow!
-
-
-
Přejete si dostávat jednou měsíčně email s novinkami, slevami a jinými zajímavostmi? Stačí jen zde napsat Váš email.
Pak Choi čínské zelí Sagami - Asijská zelenina - semena - 150 ks
Zboží již nemáme v nabídce, náhradu najdete zde: https://www.zesemen.cz/541-pak-choi
Tato odrůda čínského zelí se používá do salátů nebo k sušení. Má ploché, široké a ovální listy tmavě zelené barvy.
Jak si vypěstovat pak choi?
- Zelí si můžeme předpěstovat již od dubna ve skleníku.
- V době, kdy již nehrozí přízemní mrazíky jsou možné také přímé výsevy.
- Vyséváme do hloubky 0,5 cm.
- Zelí klíčí přibližně 1 - 2 týdny při teplotě od 15 do 22°C.
- Předpěstované sazenice pak přesazujeme na venkovní stanoviště v polovině května.
- Pěstební spon volíme ve vzdálenosti 25 x 30 cm.
- Rostlině vyhovuje dobře propustný a lehký substrát.
- Stanoviště volíme ideálně na slunném místě, nikoli však na přímém slunci.
- Zelí vyžaduje pravidelnou a dostatečnou zálivku.
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Velmi dobrý výběr, kvalita a cena. Rostliny přišly v dobrém stavu a včas.

Jarmila K. 10.04.2025





Děkuji, i za dárek .

Radek P. 09.04.2025





Vše OK,radost zde nakupovat.

Ludvík M. 07.04.2025




