×
Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.
PPL Parcelshop

Kategorie

Petržel

Petržel se používá hlavně do polévek, lze z ní ale udělat i nálev k léčbě močového ústrojí. Velikou výhodou petržele je, že lze zužitkovat všechny její části. Určitě vás překvapí, že petržel obsahuje více vitamínu C než třeba pomeranč.

Kořenová petržel je oblíbená kořenová zelenina, která si najde své místo na každém záhonu. Nejčastěji ji používáme na základ do omáček a polévek. Je ale také skvělá jako příloha k masům, v podobně pyré, nebo jen pečená v troubě.

Petrželka naťová nejlépe chutná čerstvá, dá se však usušit i zamrazit. Její listy obsahují mnoho vitamínu a minerálů. Například draslík, železo či hořčík. U nás je ale hlavně vyhledávána kvůli vysokému obsahu vitamínu C.

Číst víceShow less
Zobrazení 1-16 z 16 položek

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu

Klikněte pro zobrazení více produktů
Bohužel jsme nic nenašli :-( Zkuste prosím upravit hledaný výraz.

Menu