Kategorie

Petržel kořenová

Petržel se používá hlavně do polévek, lze z ní ale udělat i nálev k léčbě močového ústrojí. Velikou výhodou petržele je, že lze zužitkovat všechny její části. Určitě vás překvapí, že petržel obsahuje více vitamínu C než třeba pomeranč.

Kořenová petržel je oblíbená kořenová zelenina, která si najde své místo na každém záhonu. Nejčastěji ji používáme na základ do omáček a polévek. Je ale také skvělá jako příloha k masům, v podobně pyré, nebo jen pečená v troubě.

Petrželka naťová nejlépe chutná čerstvá, dá se však usušit i zamrazit. Její listy obsahují mnoho vitamínu a minerálů. Například draslík, železo či hořčík. U nás je ale hlavně vyhledávána kvůli vysokému obsahu vitamínu C.

Číst víceShow less

Ověřeno našimi zákazníky

Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.

Celkový názor:
Nakupovala jsem poprvé a určitě ne naposled. Vše pěkně zabaleno.
Pečeť ověřeno zákazníky

Hana B. 13.03.2025

5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velký výběr semen,rychle dodání,komunikace v pořádku
Pečeť ověřeno zákazníky

Helena Ž. 10.03.2025

5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace s obchodem velmi dobrá , jsem velmi spokojená.
Pečeť ověřeno zákazníky

Marie H. 09.03.2025

5.005.005.005.005.00

Menu

Menu