
BIO Zázvor kandovaný - BIO kvalita - 100 g

Ženšen pravý červený 6letý - čajové sáčky - BIO...

Hořká okurka Naja pochází z Asie, proto se v našich podmínkách pěstuje pouze ve skleníku.
Plodí cca 20 cm dlouhé plody, které mají typickou bradavičnatou slupku. Mají zelenou barvu, která postupně světlá a v plné zralosti se mohou zbarvit do oranžové barvy.
Plody obsahují velké množství kyseliny askorbové a jiné látky, které mají antioxidační účinky. Kromě toho májí pozitivní vliv na hladinu glukózy v krvi.
Tato odrůda se vyznačuje hořkou chutí, proto před konzumací je nutné semena plodu odstranit a okurku nasolit. Pokud vám nebude vadit její nahořklá chuť, můžete ji konzumovat i v syrovém stavu jako salátovou okurku. Okurku odrůdy Naja však doporučujeme pěstovat pro dekorativní účely.
Jak si vypěstovat netradiční okurku?
Nejdříve se, prosím, přihlašte
Přihlásit seZaložte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží
Přihlásit se