Fenykl
V našem jídelníčku bychom neměli vynechat ani fenykl, který nejlépe chutná z vlastní zahrady. Jeho výhodou je především to, že lze zpracovat celou rostlinu, od listů až po kořen. Stonkovou část této zeleniny sbíráme průběžně během růstu, hlíznatou část průběžně od srpna do září.
A jaké jsou přínosy této zeleniny? Fenykl je silně aromatickou zeleninou, kterou naleznete především v italské a francouzské kuchyni. Lze ho konzumovat v syrovém stavu, pečený, vařený nebo jako pepř. Fenyklový odvar se nejčastěji používá proti nadýmání a při zlepšování činnosti střev.
Ověřeno našimi zákazníky
Prohlédněte si vybraná hodnocení našich zákazníků.
Velký výběr zboží, rychlé dodání. Spokojenost.

Monika F. 04.06.2025





Nakupovala jsem poprvé, pozitivní zkušenost, rychlé zaslání, doporučuji.

Dana Č. 22.05.2025





rychlé vyřízení objednávky, zboží pěkně zabalené a označené

Miloslava S. 29.05.2025




