×

Kategorie

Petržel listová

Petržel se používá hlavně do polévek, lze z ní ale udělat i nálev k léčbě močového ústrojí. Velikou výhodou petržele je, že lze zužitkovat všechny její části. Určitě vás překvapí, že petržel obsahuje více vitamínu C než třeba pomeranč.

Petrželka naťová nejlépe chutná čerstvá, dá se však usušit i zamrazit. Její listy obsahují mnoho vitamínu a minerálů. Například draslík, železo či hořčík. U nás je ale hlavně vyhledávána kvůli vysokému obsahu vitamínu C.

Kořenová petržel je oblíbená kořenová zelenina, která si najde své místo na každém záhonu. Nejčastěji ji používáme na základ do omáček a polévek. Je ale také skvělá jako příloha k masům, v podobně pyré, nebo jen pečená v troubě.

Číst víceShow less
85 Kč s DPH
Výsevní páska je ekologický produkt, který obsahuje přesné množství semen v doporučovaných roztečích ve vodorozpustné folii. Balení obsahuje 3 pásky se semínky oblíbených bylinek – petržel, pažitka a kopr. Každý...
95 Kč s DPH
Výsevní páska je ekologický produkt, který obsahuje přesné množství semen v doporučovaných roztečích ve vodorozpustné folii. Balení obsahuje 5 metrů dlouhý výsevní pásek semen těch nejoblíbenějších bylinek. Jedná se...

Menu

Menu

Založte si u nás účet a uložte si Vaše oblíbené zboží

Přihlásit se